Uit onderzoek blijkt dat stelletjes gemiddeld drie standjes beoefenen als ze horizontaal gaan dansen. Als je al een langere tijd samen bent loop je het risico dat gemakzucht toeslaat.

Herhaling is gewoon saai, dus het is belangrijk om het niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bedpanter te experimenteren. Maar tijdens dit alles is het handig om rekening te houden met de grootte van je jongeheer. Iedereen is anders: wat voor de één een zeer opwindend standje is kan voor de andere totaal niet werken. En dat kan te maken hebben met het formaat.

Standjes voor groot geschapen mannen

1. Vrouw bovenop

In deze positie kan je de teugels uit handen geven, of juist zelf even lekker aan de slag gaan. Net waar je behoefte aan hebt. Dankzij deze positie breng je de perfecte druk op haar clit en kun je een diepere en betere hoek realiseren. Ook geeft dit beter toegang tot de G-spot van de vrouw, wat haar sneller een orgasme kan bezorgen.

standjes

2. De kers op de taart

Bij dit standje ligt je partner bovenop je lichaam. Je gaat bij haar naar binnen in een semi-vervelende hoek, dit zorgt ervoor dat je niet te diep zult gaan met dit standje. Een bijkomend voordeel is ook dat je de gevoeligere kant van haar vagina stimuleert met deze positie. Vanuit deze positie kun je makkelijk de clitoris ondertussen strelen, wat weer een mooie bonus is.

3. De zonaanbidder

Deze benaming lijkt beter te passen in een yoga studio, maar in de slaapkamer kom je er ook goed mee uit de voeten. Jij en de dame in kwestie liggen volledig ontspannen. Jij plat op je rug en de vrouw ligt met haar rug bovenop jou. Vanuit die positie penetreer jij tussen de benen van de vrouw door de vagina in. De penetratie is niet erg diep, maar wel zeer intiem en plezierig.

Standjes voor klein geschapen mannen

1. Doggy style

Naast missionaris één van de bekendste posities doggy style. Met dit standje is het makkelijker om een diepe penetratie te realiseren. Hierdoor kan jij je penis in staat stellen om tegen de G-spot van de vrouw te wrijven wat ook voor de vrouwen een fijn gevoel zal brengen.

2. Missionaris variatie

Dit standje is een variatie op het missionaris standje. De vrouw ligt op haar rug op een verhoging. Ze spreidt haar benen en laat haar voeten naar beneden hangen. In deze positie kan jij gemakkelijk diep gaan en heb jij alle macht in handen, ook wel eens lekker niet? Dankzij deze techniek stimuleer je de vrouw het meest en dit kan gedaan worden door zowel groot- als kleingeschapen mannen.

3. De brug

Dit standje kan worden uitgevoerd wanneer de man op zijn zij ligt en de vrouw op haar rug. De benen van de vrouw worden in een boog voor de billen van de man gelegd. Op deze manier kunnen zowel de man als de vrouw bewegen, maar zorg voor een ritme die voor beide werk. Als jij net wil gaan en zei net omhoog beweegt loopt het ook allemaal stroef, we all been there. Het is niet het meest gemakkelijke standje in het boek der standjes, maar dat maakt het des te leuker.

Natuurlijk is er nog een heel legio aan standjes die we nog niet genoemd hebben. Ga gewoon lekker experimenteren en doe eens gek. Niet alleen doe je jezelf een plezier, ook je bedpartner zal het hoogstwaarschijnlijk waarderen.