Wat zijn de beste standjes voor beginners?

Om je alvast over de drempel van het onbekende te tillen zijn hier vijf standjes voor beginners die niet alleen aangenaam en intiem zijn, maar die zonder meer het begin vormen van een uitdagend seksleven.

Missionaris

Het is zonder twijfel het standje dat als eerste werd bedacht. De dame ligt op haar rug met haar benen gespreid en jij klimt er bovenop. Het grote voordeel: ze kan vrij eenvoudig haar benen om je middel slaan en je omarmen. Heb je een beetje geluk, dan gebruikt ze ook haar nagels als ze haar hoogtepunt bereikt. Intiemer is er bijna niet.

Omgekeerde missionaris

De naam alleen al is voldoende om een goed idee te krijgen van de bedoeling. Nu ligt niet de vrouw, maar de man op zijn rug en ligt zij bovenop je. Op die manier heeft ze alle controle en kun jij optimaal genieten. Ben je een beetje gewend aan dit standje, dan is het een koud kunstje om direct te switchen naar de cowgirl positie.

standjes voor beginners

Magic Mountain

Dit standje klinkt goed, en dat is het ook zeker. Beiden ga je zitten, met de gezichten naar elkaar toe. De benen van jullie beiden zetten jullie gebogen neer, alsof het bergen zijn. De vrouw stopt beide binnen tussen de jouwe, met haar voeten naast jou geplaatst. Jij plaatst ook jouw benen naast haat en jullie schuiven naar elkaar toe. Intimiteit gegarandeerd.

Cowgirl

Naast de missionarishouding, is dit het standje bij uitstek voor de minder ervaren stelletjes. Afgezien van de eenvoud zorgt dit ook voor een beetje kinky ervaring waardoor de seks zelfs in het begin al aangenaam spannend is. Je ligt op je rug terwijl ze met haar benen gespreid bovenop je komt zitten. Haar handen kunnen zo op je schouders steunen terwijl ze tegelijkertijd het ritme kan bepalen. Ook voor jou als man is dit ideaal vanwege het interessante schouwspel.

Standjes voor beginners

Doggy Style

Dit standje is eigenlijk heel basic, maar daarom niet minder interessant. Sterker nog, het zou tot je vaste repertoire in bed moeten behoren. De vrouw zit op haar handen en knieƫn en spreid haar benen iets. Je neemt plaats achter haar zodat je een perfect uitzicht hebt. Op die manier kun je eenvoudig beginnen en haar goed vastpakken. Aangezien de gezichten van elkaar af zijn, is dit standje minder intiem. Echter is dit de goede eerste stap als jullie beiden op zoek zijn naar iets ruwers.