Missionaris is één van de meest gebruikte standjes in de slaapkamer, zeker onder de tortelduifjes. Alleen is niet alles bekend hierover. Vaak voelt het aan als het enige standje dat stelletjes doen, terwijl niets minder waar is. Toch brengt dit standje jullie wel degelijk dichter bij elkaar en is het dé manier om de liefde de bedrijven. Daarom geven wij jullie alle ins en outs van het meest befaamde standje.

Hoe doe jij de missionaris?

Een uitleg hoe jij het doet is wellicht niet meer nodig, omdat de meeste mensen weten hoe het in zijn werk gaat. Maar toch doen wij het, want het hoort bij alle ins en outs. Voor dit standje lig jij als man bovenop je vriendin en bedrijven jullie heerlijk (hopelijk) de liefde. Het voordeel van dit standje is dat jij als man het ritme en tempo kan bepalen.

Kan de vrouw klaarkomen bij missionaris?

Er zijn vrouwen die klaar kunnen komen bij elk standje en vrouwen die hier wat meer moeite mee hebben. Voor een vrouw is het belangrijk dat naast de penetratie ook de clitoris gestimuleerd wordt. Zorg er dan ook voor dat dit gedaan is tijdens het voorspel. Zo is ze niet alleen opgewonden, maar is er ook al een deel voorwerk gedaan. Wanneer jij merkt dat jij op een bepaald tempo iets losmaakt, zorg er dan voor dat je dit tempo een tijdje aanhoudt en je vriendin zal je dankbaar zijn.

missionaris

Verschillende varianten van de missionaris

Om wat variatie in het standje aan te brengen zijn er meerdere alternatieven. De standaard missionaris begint met de vrouw die haar benen wijd doet en jij bovenop het tempo bewaakt. Om het af te wisselen kan jij de benen van je vriendin dicht doen, zo zorg je ervoor dat de vagina wat strakker komt te staan. Dit heeft dan weer het voordeel dat het gevoeliger wordt voor beiden en de intensiteit toeneemt. De tweede mogelijkheid is de benen van je vriendin in de lucht doen. Laat ze steunen op je schouders terwijl jij het ritme bewaart. Zo zorg je ervoor dat je dieper kan penetreren en dat de kans groter wordt dat je partner kan klaarkomen.

Spannende plekken

Mocht het standje nou niet leuk meer zijn omdat het altijd in bed wordt gedaan, doe het dan eens op een andere plek. Pak bijvoorbeeld de bank of de keukentafel. Er zijn genoeg manieren om het standje leuk en spannend te houden. Stap alleen eens buiten jullie comfortzone en jullie gaan geheid een fijne tijd beleven.

missionaris

Mocht jij nou alleen in de avond seks hebben, omdat het in de ochtend niet in het tijdschema past. Dan zijn deze voordelen van ochtendseks misschien genoeg om het toch eens te doen.