De Duitse winkelketen staat altijd klaar om allerlei hebbendingen aan te bieden. Zoals een robotstofzuiger dus. Deze SILVERCREST ziet er modern uit en neemt ook nog eens een van de meest slopende taken van het huishouden op zich. Dan kan jij zorgeloos met andere – belangrijke – dingen aan de slag.

Robotstofzuiger van de Lidl

Een compleet opgeladen robotstofzuiger kan tot 60 minuten achter elkaar stofzuigen. Je kan hem gebruiken op harde ondergronden en tapijten die maximaal 1 centimeter hoog zijn. Je hebt de keuze uit 4 verschillende reinigingsprogramma’s om je vloer helemaal te ontdoen van al het ongewenste spul wat er maar op de vloer gestrooid ligt.

Stof

Check hier de website van de Lidl voor prijs en meer

Bestuur ‘m via een app

Wat deze robotstofzuiger onderscheidt van de andere robots in deze prijsklasse, is dat je ‘m kan besturen met een app die je op je telefoon kan installeren. Daarnaast kan je via de app ook een dagspecifieke programmering instellen. Als je mobiel leeg of kapot is, geen zorgen. Je kan je hem ook z’n taak laten uitvoeren met met de bijgeleverde afstandsbediening. De robotstofzuiger produceert een geluid van 70 Db en kan 0,7 liter aan stof en andere bende in zich opslaan. Je krijgt er ook 1 laadstation, 1 adapter, 1 afstandsbediening, 2 reserve-zijborstels, 1 HEPA-filter, 1 reinigingsborstel en 1 wisselborstel bij. Tel uit je winst.

robotstofzuiger

Je kunt ‘m – bijna- overal heen sturen in de volgende standen:
Auto – reiniging in evenwijdige banen met 60% overlapping
Spot – reiniging in spiraalvorm met maximale zuigkracht
Hoeken – reiniging langs de plinten
Max – reiniging met maximale zuigkracht; te gebruiken bij de modi auto
Classic – reinigen in willekeurige modus

Goed ontvangen bij de kopers

Maar de consument bepaalt uiteindelijk of dit product het geld waard is. Wanneer de naar de reviews kijken, blijkt dat helemaal snor te zitten. Gemiddeld kreeg de robotstofzuiger een beoordeling van een 4,6, op basis van 128 beoordelingen. 88 gaven een 5 sterren review en 32 gaven één ster minder dan dat. Maak het zelf mee, door hem hier in huis te halen.

Lidl