La Casa de Papel seizoen 5 (deel 1) – 3 september 2021

Het is eindelijk zover: La Casa de Papel seizoen 5 komt eraan. Het vierde seizoen eindigde met een enorme cliffhanger. El Profesor is betrapt door Alicia Sierra. Ze houdt hem onder schot en het lijkt game over te zijn voor de bende. Of El Profesor nog uit deze benauwende situatie ontsnapt, daar zal je zelf achter moeten komen.

 

Helaas krijgen we niet in één klap het gehele nieuwe seizoen te zien. Dit keer verschijnt het laatste seizoen van de Spaanse serie in twee delen op Netflix. Deel 1 kan je op 3 september 2021 verwachten en deel 2 komt drie maanden later online, op 3 december 2021. Deze serie krijgt een 8,3 van IMDb.

Lucifer seizoen 6 – 10 september 2021

Niet alleen aan La Casa de Papel komt een einde, ook het laatste seizoen van Lucifer komt eraan. In het laatste seizoen is Lucifer de nieuwe God, nadat hij Michael heeft verslagen in het vijfde seizoen van de show. Hij zal dus zijn handen vol hebben.

 

Met eem IMDb-score van 8.1 is Lucifer zeker een aanrader op Netflix. Op 10 september 2021 is het nieuwe seizoen te zien.

Sex Education seizoen 3 – 17 september 2021

Wederom een vervolg van een van de populairste series op Netflix, Sex Education. Het vorige seizoen eindigde zeer opmerkelijk. Otis gaf eindelijk zijn gevoelens toe aan Maeve, op wie hij al een lange tijd een oogje had. Dit deed hij echter via een voicemail. Dat dit een slechte zet is, dat blijkt maar weer. Isaac verwijderde namelijk het bericht van Otis. In het volgende seizoen is er een kleine tijdsprong gemaakt en is Otis wat volwassener.

 

Wat er verder in seizoen 3 van deze show gaat gebeuren, dat kan je vanaf 17 september op Netflix zien. Ook deze show krijgt een goede IMDb-score van een 8,3.

Welke nieuwe series komen nog meer op Netflix in september?

Hoewel de bovenste series de meeste aandacht verdienen, komt er nog meer online aankomende maand. Netflix deelde op Instagram een bericht met het gehele overzicht van nieuwe series. Check hier bericht hieronder: