Eerder schreven we over de perfecte playlist voor een avond met je meisje, de muziek die je luistert tijdens een mannenavond vol whisky en sigaren en de perfecte muziek die je luistert op reis. En er is dit jaar zijn er tal aan heerlijke albums gedropt.

beste albums 2016

Om terug te blikken op 2016 hebben we in samenwerking met amusicmoment.com de beste albums van het jaar geselecteerd en deze verzameld in een heerlijke playlist. Vergeet de standaard mainstream playlist en bekende deuntjes waar het gros van de mensen op danst. Dit is een selectie aan bekende nummers, minder bekende nummers en pareltjes die nog ontdekt moeten worden.

Best Albums 2016 Playlist

Sluit het jaar swingend af met deze playlist. We horen een heerlijke mix aan de nummers van Frank Ocean, Mac Miller & Anderson Paak en de snoeiharde beats van Kendrick.

Een heerlijke lijst, perfect om het jaar mee af te sluiten.

Amusicmoment.com is een online magazine / platform voor het ontdekken van goede, nieuwe muziek. Dagelijks deelt Amusicmoment nieuw verschenen albums, artiesten, video’s en plaatsen zij alle muziek in hun verschillende moment / genre playlists op Spotify. Check amusicmoment.com, Spotify & Facebook voor meer goede muziek!