Vorige week schreven we over slow jams die je luistert met je meisje. We gaan verder met de slow jams, maar dan voor de man himself. Sfeervolle soul muziek voor de late uurtjes. Muziek die perfect gepaard gaat met een goed glas whiskey en een sigaar. En dit is waarom:

Het moment dat volgt na een lange week werken. Eindelijk heb je rust en zit je met je vrienden rond een tafel. Goede gesprekken, betere whiskey en de beste muziek. Tot diep in de nacht zijn jullie aan het natafelen. Je vriendin ligt alvast in bed en terwijl jij een laatste rondje inschenkt voor jou en je beste maten klinken de heerlijke soul-beats op de achtergrond. A late night moment. Een ultiem geniet moment waarbij je geniet van alles om je heen, de doelen die je hebt bereikt en het succes dat je hebt behaald. Hier mag je even bij stil staan.

music moment man man

Of je nou alleen tot rust komt, in lange tijd een vriend weer ziet of een gezellige avond thuis hebt. Muziek is alles bepalend. Het roken van een sigaar, het drinken van een goed glas whiskey en het luisteren naar heerlijke soul hebben allemaal één ding gemeen: het is puur genieten.

AMUSICMOMENT.COM IS EEN ONLINE MAGAZINE / PLATFORM VOOR HET ONTDEKKEN VAN GOEDE, NIEUWE MUZIEK. DAGELIJKS DEELT AMUSICMOMENT NIEUW VERSCHENEN ALBUMS, ARTIESTEN, VIDEO’S EN PLAATSEN ZIJ ALLE MUZIEK IN HUN VERSCHILLENDE MOMENT / GENRE PLAYLISTS OP SPOTIFY. CHECK AMUSICMOMENT.COM, SPOTIFY & FACEBOOK VOOR MEER GOEDE MUZIEK!