1. Harrington jacket

Harrington Jacket jas herfst heren rood MAN MAN Harrington Jacket River island MAN MAN

Deze jacket is populair en werd gedragen door style iconen als Elvis Presley, Steve McQueen en James Dean. Dit is een kledingitem waarvan de style never ages.

2. Bomber jacket

Bomber ASOS New look jas herfst MAN MAN ASOS Alpha Industries bomber jas heren hersft MAN MAN

In eerste instantie was de bomber jacket bedoeld voor US Air Force piloten. Vandaag de dag zijn deze jackets razend populair. Doordat er onder andere nylon gebruikt wordt is de jas waterbestendig. Daarom kan dit item elk seizoen gedragen worden. Voor het najaar kan je het best donkere kleuren als army green en navy blue kiezen.

3. Mac jacket

ASOS New look mac jacket jas herfst heren MAN MAN COS Mac jacket jas waterbestendig herfst MAN MAN

Een Mac jacket is geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden. Een donkerzee groene, een navy blauwe of een khaki kleurige Mac houdt je op een natte herfst dag droog en is onmisbaar in je garderobe.

4. Military field jacket

ASOS military jacket jas herfst heren MAN MAN COS Military jacket jas blauw herfst MAN MAN

Naast de bomber is de military field jacket, dat eveneens overgenomen is uit het leger, een populair item. Dit jacket werd voor het eerst geïntroduceerd in WWO I en werd populair aan het eind van de Vietnam oorlog. De jackets worden veelal van katoen gemaakt en verschijnen in de kleuren olijf groen, navy blauwe en beige in de kledingwinkels. Dit item kan je goed combineren met een donkere jeans en een paar zwarte leren boots.

5. Suede jacket

Pull & Bear jacket suede ASOS heren herfst MAN MAN River island suede jacket heren jas herfst MAN MAN

Wanneer je op zoek bent naar een luxe herfst jas, dan is een suede jas wellicht wat voor jou. Met een camel of donker bruine kleur zit je altijd goed. Stijl deze af met coltrui, een donkere slim-cut jeans en een paar suede Chelsea Boots.