Ditmaal ‘A Slow Down Moment’. Warme klanken die gepaard gaan met een rustig tempo. Een combinatie tussen R&B en Soul Jazzy sounds. Tracks die bij ieder moment het ‘laid back’ gevoel creëren en het goed doen bij de latere uren van de dag en de zondag ochtenden in bed. Het moment dat je thuis komt van een erg gezellige avond en jij als gentleman je date hebt uitgenodigd voor een laatste drankje. Je hebt al de hele avond indruk weten te maken en dat wil je thuis natuurlijk graag voortzetten. Om de late uurtjes wat extra charme te geven wil je een sfeervolle playlist opzetten. Maar wat zet je op? Het moet sfeervol zijn en de shuffle knop is, in dit geval, niet echt een goede optie. Je wilt het feest niet geheel voortzetten maar juist op een mooie manier afsluiten.

Stijlvolle, warme, zachte, romantische, vrouwvriendelijke en lay back muziek. Deze playlist is de soundtrack van jouw romantische avond.

man man a music moment

Amusicmoment.com is een online magazine / platform voor het ontdekken van goede, nieuwe muziek. Dagelijks deelt Amusicmoment nieuw verschenen albums, artiesten, video’s en plaatsen zij alle muziek in hun verschillende moment / genre playlists op Spotify. Check amusicmoment.com, Spotify & Facebook voor meer goede muziek!