Schermafbeelding 2016-08-23 om 16.46.53

Of je nou op een solo backpacking trip gaat, samen met je vriendin de zon op zoekt of op zakenreis gaat, reizen staat altijd in het teken van ontdekken en je horizon verbreden. En hierbij speelt muziek een belangrijke rol. Je kunt je ergeren aan die baby die huilt, die vrouw met die vervelende stem of het constant piepende geluid van een vliegtuigstoel die beweegt. Beter investeer je in een paar goede headphones, sla je deze playlist op en maak jij van je reis een beleving. Tijdens het reizen hoeft muziek niet prestatie verhogend of opzwepend te zijn. We gaan juist voor de horizon verkennende muziek. De muziek waardoor jij er op uit wilt trekken en waarmee je alvast wegdroomt naar je bestemming. Even beleef jij vast dat ultieme gevoel van vrijheid. Een fijn tempo, lekkere klanten en veel indie & folk gitaren.

Of je nou urenlang in de auto moet zitten, een fietstocht door de stad maakt of het vliegtuig naar een ver land pakt. Met deze playlist maak jij van iedere reis een feestje.

amusicmoment

Amusicmoment.com is een online magazine / platform voor het ontdekken van goede, nieuwe muziek. Dagelijks deelt Amusicmoment nieuw verschenen albums, artiesten, video’s en plaatsen zij alle muziek in hun verschillende moment / genre playlists op Spotify. Check amusicmoment.com, Spotify & Facebook voor meer goede muziek!