Behind Her Eyes is de nieuwe serie op Netflix

Sinds 17 februari is Netflix weer een serie rijker. Ditmaal gaat het om de serie Behind Her Eyes. Deze show gaat over de alleenstaande moeder Louise. Tijdens een avond uit ontmoet ze de aantrekkelijke David, met wie ze al gauw iets opbouwt.

Ze weet dan nog niet dat hij haar nieuwe baas is én dat hij is getrouwd met de mysterieuze Adele. Adele is eenzaam en erg op zichzelf. Louise en David belanden in een affaire met elkaar. In plaats van dat Louise Adele probeert te ontwijken, ontwikkelt ze juist een vriendschap met de vrouw. Maar de vraag is of dat wel zo’n goed idee is.

Een gevaarlijk web van leugens

Het is in Behind Her Eyes de vraag wie er een onderliggend motief heeft. Zijn het David en Adele, die stiekem op de hoogte zijn van Louises gedrag? Of is het Louise die niet eerlijk is? Al gauw belandt Louise in een web van leugens waar ze niet gemakkelijk meer uit komt.

Producent van Narcos maakt Behind Her Eyes

Steve Lightfoot is de producent van Behind Her Eyes. Hij is geen beginneling meer in Hollywood. Eerder werkte hij namelijk al mee aan producties zoals The Punisher, Narcos en Hannibal. Als het aankomt op spannende series produceren weet hij dus dondersgoed wat hij doet. Simona Brown, Eve Hewson en Tom Bateman spelen de hoofdrollen in de mini-serie.

Behind Her Eyes

Bizarre twists aan einde van de Netflix serie

Vooral de grote twists in de mini-serie worden door veel kijkers genoemd als de reden waarom ze de serie geweldig óf vreselijk vinden. De driehoeksverhouding tussen Louise, David en Adele is dus niet wat het lijkt. Uiteindelijk levert het Behind Her Eyes een 7.3 op IMDb op. Doordat het hier om een miniserie gaat is de kans klein dat de serie voor een tweede seizoen wordt verlengd.

 

Op zoek naar meer Netflix series? Check dan eens O Mecanismo of Altered Carbon.