Succesvol zakenvrouw van een mode-imperium en influencer

De 36-jarige Nikkie Plessen zou je kunnen kennen als modeontwerpster, actrice, model of als onderneemster. Plessen debuteerde in 1998 met haar eerste rol in de soapserie Onderweg naar morgen. Inmiddels heeft ze haar talenten al kunnen laten zien in Goede tijden, slechte tijen, Costa! en Kees & Co en doet ze regelmatig haar woordje in RTL Boulevard. De blondine lijkt over een hele rugzak aan kwaliteiten te beschikken en is naast de entertainment en mediawereld ook nog eens een succesvolle onderneemster.

Ze investeert, is jurylid  in het televisieprogramma Dragons’ Den én is de eigenaresse van een heel mode-imperium N-Brands, Nikkie Nik & Nik en Fifth House. Dat Nikkie Plessen een flink vermogen heeft weten op te bouwen, daar kun je zonder enige twijfel vanuit gaan.

Dit bedrag vraagt Nikkie Plessen voor een gesponsorde deal

Dat er enorme bedragen omgaan in het leven van een influencer, dat liet de mooie Nikkie onlangs blijken. Hoe je haar regelmatig voorbij ziet komen op Instagram en ze de nodige vakantiekiekjes, stijlvolle outfits en geluksmomentjes deelt met haar 508 duizend volgers, lijkt Nikkie haar partnerdeals ook niet onder stoelen of banken te steken. Als influencer sluit ze sponsordeals af met grote merken en promoot ze deze op haar profiel. RTL Boulevard liet onlangs weten dat Plessen normaal gesproken zo’n €30.000 euro per gesponsorde deal zou vragen. Als je uitgaat van drie deals in de week dan komt de succesvolle onderneemster uit op €90.000 euro. Dat is nog eens lekker cashen.