Knappe actrices in rode badpakken in Baywatch

Pamela Anderson beleefde haar doorbraak met de serie, maar zij was niet de enige spetter van deze wereldberoemde tv-serie. We hebben de mooiste Baywatch actrices voor je op een rij gezet.

#1 Erika Eleniak

Erika Eleniak stond bekend om haar blonde lokken en opvallende wenkbrauwen. Haar personage Shauna McClaine was een tikkeltje brutaal en schitterde in de eerste twee seizoenen van de serie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erika Eleniak (@officialerikaeleniak)

#2 Pamela Anderson

Wie aan Baywatch denkt, denkt aan Pamela Anderson. Zij is de meest iconische Baywatch-actrice en check vooral hoe Pamela Anderson er nu uit ziet.

#3 Alexandra Paul

Alexandra Paul was met haar stralende lach ook een van de populairste dames uit de originele Baywatch. Voor haar leeftijd  (57 jaar) is ze nog altijd waanzinnig afgetraind.

alexandra paul baywatch

#4 Yasmine Bleeth

Yasmine Bleeth was in vijf seizoenen van Baywatch te zien, maar vertrok uiteindelijk na een vrij teleurstellende Hollywood-loopbaan uit de spotlights.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yasmine Bleeth (@yasmine_bleeth_)

#5 Krista Allen

Misschien wel de mooiste van alle Baywatch-actrices was Krista Allen. Zij was te zien in Baywatch: Hawaii. Deze serie moest de reeks nieuw leven inblazen, maar dat werd niet zo’n succes. Ze was verder nog te zien in de series What About Brian en Significant Mother.

krista allen baywatch

#6 Carmen Electra

Na Pamela Anderson is Carmen Electra de beroemdste naam uit de originele Baywatch serie. De blondine is nog steeds om door een ringetje te halen. Bovendien tegenwoordig nog net zo mooi als vroeger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra)

#7 Kelly Rohrbach

Was te zien in de nieuwe Baywatch-film uit 2017 samen met The Rock en Zac Effron. De blonde Kelly Rohrbach kon zich bijna meten aan Pamela Anderson. Met nadruk op bijna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kellyrohrbach