53-jarige nog steeds een hit op Instagram

In een ver verleden werd ze door het magazine Playboy uitgeroepen tot Playmate van de maand. De inmiddels 53-jarige Pamela Anderson was een van de populairste modellen in die tijd, mede dankzij haar rol in de serie Baywatch. Ook Carmen Electra werd razend populair door Baywatch.

Ook zag je haar in Home Improvement en V.I.P. Ze heeft ook gewerkt voor M. waar ze veel prijzen mee won. Maar als je denkt dat Pamela compleet is verdwenen uit de modellenwereld, heb je het flink mis.

De carrière van Pamela Anderson

Pamela is tegenwoordig namelijk een influencer op Instagram. Als C.J. Parker was Pamela Anderson dus eerst te zien in de serie Baywatch. De actrice droeg in die rol vaak het iconisch rode badpak, dat ze tot op de dag van vandaag nog steeds thuis heeft liggen. In een interview verklapt Pamela dat ze het badpak zelfs nog wel eens aantrekt. ,,Ik heb er hier nog eentje liggen in de bovenste la en die past nog.” En dat is best logisch, aangezien ze nog in topvorm is.

Pamela Anderson op latere leeftijd nog altijd knap

Inmiddels is Pamela al een aantal jaren actief op Instagram en daar kunnen we vooral genieten van retro foto’s. Niet alleen uit de tijd dat ze actief was als model, maar ook foto’s die ze vrij recentelijk heeft laten schieten. En wij zijn niet de enige die haar nog behoorlijk knap vinden. Ze wordt namelijk nog regelmatig gevraagd door bedrijven om een video of fotoshoot te doen. Heel vaak zegt ze nee, maar onlangs heeft ze in een reclame gespeeld waarin ze nog een keer vóór de camera schittert in een badpak. Helaas niet in een rode, maar zwart staat haar ook goed.

Hieronder een aantal foto’s van de Instagram van Pamela Anderson:

View this post on Instagram

🌸

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson) on