Fijn wakker worden met de Barisieur 2.0

Koffie is meestal een goed begin van je dag. Je voelt je meer wakker en kan er weer tegenaan. Ook op je kantoor of tijdens het reizen drink je waarschijnlijk meerdere koppen. Het is daarom goed om te weten hoeveel koppen koffie je per dag mag drinken. Dat eerste glas in de ochtend is misschien wel het kopje waar het meeste naar uit kijkt. Met de Barisieur 2.0 wordt je ochtendritueel nu nog gemakkelijker voor je gemaakt.

Barisieur 2.0

Verse koffie in je eigen bed

De Barisieur 2.0 is een automatische koffiemachine en wekker in één. De wekker is van klein en praktisch formaat en past daarmee makkelijk op je nachtkastje. Het idee achter het ontwerp is simpel: een manier om je dag beter en uitgerust te beginnen door je koffie naar je bed te halen.

Beter slaapritme en makkelijker opstaan

Niet alleen koffie, maar ook thee kan met de Barisieur 2.0 worden gezet. Of je nu voor koffie gaat of een glas thee wil zetten, het zorgt ervoor dat je lichaam al bij het wakker worden wordt geprikkeld door meerdere zintuigen. Het geluid van het water, de geur van koffiebonen en natuurlijk de smaak. Hierdoor kun je je bij het opstaan beter focussen en wordt je slaapritme positief veranderd.

koffiewekker

Barisieur 2.0 is vernieuwde versie van oorspronkelijk concept

De kickstarter die achter het Barisieur 2.0 project zit, heeft het streefbedrag al ruimschoots binnengehaald. De 2.0 achter de naam verwijst naar het feit dat er al eerdere soortgelijke apparaten op de markt kwamen. Het concept is echter doorontwikkeld en uitgebreid. Het eindresultaat is dan dus ook van alle markten thuis. Nu is het wachten totdat we ons eigen apparaat kunnen afschaffen om in onze slaapkamer te zetten. Tot die tijd zijn er ook genoeg soorten koffie die jij thuis kan zetten met espresso als basis.