Jack Daniel’s whiskey is een klassieker

Jack Daniel’s stapt tegenwoordig wel vaker af van de klassieke whiskey. Zo kwamen ze pas aanzetten met dit ideale drankje voor de zomer. Ze wijken soms zelfs zo erg af van het klassieke recept, dat ze bovendien deze chocolade op de markt hebben gebracht. Er is ook gebleken dat Jack Daniel’s bij sommige mensen hun creativiteit stimuleert. Zo heeft deze man een Jack Daniel’s fontein gemaakt en heeft een handige vader een whisky bedje gemaakt voor zijn toekomstige zoon. Nu kan je deze cocktails in blik kopen die het proberen zeker waard zijn.

Jack Daniel's

De nieuwe cocktails

Dit zijn waarschijnlijk de beste cocktails in blik die je gaat vinden. Het voordeel van een blik is dat je ze makkelijk met je mee kan nemen als je een dagje naar het strand of park gaat. Het met de hand mixen van cocktails gaat dan iets moeilijker. Er zijn in totaal drie verschillende smaken. Natuurlijk zit in alle cocktails whiskey verwerkt. Zo heb je een smaak waar cola en whiskey gecombineerd zijn. Voor degenen onder ons die iets meer van zoet houden kunnen gaan voor een smaak met whiskey, honing en limonade. Als je een iets lichter drankje wil hebben kan je gaan voor de whiskey met bruiswater. Dit drankje bevat namelijk 5 procent alcohol terwijl de andere twee drankjes een alcoholpercentage hebben van 7 procent. Ideaal en fris voor de zomer.

Hoeveel kosten de nieuwe drankjes?

De varianten met honey/limonade en cola zijn in ons land verkrijgbaar voor zo’n 2,50 per blik. De andere smaak (Whiskey & Seltzer) is momenteel niet in Nederland verkrijgbaar. Hiervoor zal je ze dus vanuit het buitenland moeten laten komen.