De nieuwe serie staat vanaf 22 oktober op Netflix

Een goede Netflix Original is eigenlijk altijd het kijken waard. Maar wanneer je deze nieuwe actieserie ziet, weten we zeker dat je bingewatchend de oktobermaand door gaat. Vanaf 22 oktober is Barbarians te vinden op Netflix.

De serie speelt zich af in het jaar 9 na Christus. Dat tijdperk is getekend door alle veldslagen tussen het Romeinse Reik en de woeste Germanen. In de nieuwe serie ga je dan ook veel aanvallen zien van grote groepen soldaten. En daar horen natuurlijk ook genoeg brute vechtscènes bij. Uiteindelijk strijden de twee partijen voor één doel: Het bezitten van het Teutoburgerwoud.

barbarians nieuwe serie op netflix hoofdrolspeelster

De strijd heeft daadwerkelijk plaatsgevonden. Uiteindelijk waren de Germanen in het bezit van het woud. Of ze de Romeinen ook in de serie verslaan, is nog niet duidelijk. Daarvoor moet je nog even wachten totdat hij op Netflix staat.

In de teaser van de nieuwe serie is te zien hoe de Germanen het Romeinse Rijk binnenvallen en op brute wijze korte metten maakt met de Romeinen. De Romeinen waren niet voorbereid op de aanval van zo’n sterk leger, maar ook zij hadden grote pelotons aan soldaten. Het was hard tegen hard en knokken voor het woud.

Barbarians lijkt heel erg op Vikings

De vergelijking met Vikings werd al snel gemaakt, omdat beide series gaat over de tijd vóór de vuurwapens en tanks. In de series is er vooral veel gevecht met zwaarden, pijl en bogen, speren en blote vuisten. Op de IMDb-pagina van de serie zijn al een aantal namen van toekomstige personages te vinden. Mocht je dus alvast willen weten welke bekende gezichten er meedoen in de serie, dan moet je vooral even op die pagina kijken.

 

De serie is dus vanaf 22 oktober te bekijken op Netflix, dan komt het eerste seizoen online. Ben je nog niet bekend met de serie Vikings, waar deze serie erg op lijkt? Bekijk dan eens of Vikings iets voor jou is.