De McLaren 720S Spider van Nicky Romero

Ook Nicky Romero zit als artiest vanwege de huidige situatie in de wereld vaak thuis. Er zijn weinig evenementen waar hij als dj nu kan draaien. Gelukkig heeft de Nederlandse dj genoeg andere dingen om zich mee te vermaken. Waaronder zijn supercar McLaren 720S Spider.

Nicky rijdt al een tijdje in zijn McLaren. Inmiddels hebben er wel al een paar upgrades plaats gevonden. De McLaren 720S Spider kreeg een pk van 720, dat is aardig wat. Naast dat is het nu ook voorzien van een heerlijk open dakje. En als kers op de taart kreeg het ook nog een heel bijzonder kleurtje. De auto werd volledig voorzien van een wrap. De kleur is om precies te zijn Inozetek Miami Blue. Een prachtige zomerse kleur. De dj bedankt hiervoor Absolute Motors en Louwman Exclusive.

Naast de droomauto, heeft Nicky Romero laatst ook een villa op de kop weten te tikken. In oktober liet hij weten dat hij er binnenkort in zou gaan trekken. Met deze verhuizing nam hij zijn McLaren natuurlijk ook mee. Op een Instagram-foto is te zien dat de auto als een meubelstuk wordt gebruikt in het nieuwe huis. Naast een praktische functie, vervult de auto dus ook nog een modieuze functie. Een echte supercar, als je het ons vraagt.

Benieuwd naar andere speeltjes van dj’s? Check dan de privévliegtuigen van de bekendste Nederlandse dj’s.