Romeo Beckham treedt in de sporen van z’n vader

Onlangs heeft Romeo Beckham een lucratief contract binnengesleept met Puma. Daardoor is hij naar verluidt de rijkste van de Beckham-kinderen. Romeo schijnt getekend te hebben voor een deal van £1,2 miljoen om het nieuwe gezicht van Puma te worden en wordt in de gaten gehouden door andere grote merken.

 

De tiener wil in de voetsporen van zijn vader David Beckham treden en voetbalt voor Fort Lauderdale FC en is, net als zijn vader, nu opgepikt voor een samenwerking op het gebied van sportkleding.

De tiener rijdt in een jaloersmakende auto

De Engelse jongeman werd onlangs gespot in een hele dikke Maserati Levante. Net zoals zijn vader heeft deze jongen een heel goede smaak. In plaats van dat hij voor een patserige bak gaat, kiest hij een luxueuze en stijlvolle Maserati. Dat betekent niet dat deze wagen goedkoop is. Integendeel. De zoon van David Beckham heeft minimaal 65 duizend pond moeten neerleggen voor deze bolide. Daar kunnen de meeste tieners alleen maar van dromen. Grote kans dat Romeo Beckham de David Beckham van de volgende generatie wordt.

Ook rockt Romeo Beckham een bizar duur horloge om zijn pols.