Romeo Beckham gaat zijn vader achterna als stijlicoon

Op Instagram rockt de 18-jarige Romeo Beckham een van zijn horloges. Dit is de Patek Philippe Aquanaut Travel Time. Een horloge dat gemaakt is voor de avonturiers. Hij showt hem dan ook op een foto waarop het lijkt alsof hij bezig is met een safari tocht. Het horloge om zijn pols heeft de waarde van een nieuwe auto want je krijgt hem niet voor minder dan 57.000 euro. Het horloge wordt aangedreven door Patek Philippe’s Caliber 324 S C FUS zelfopwindend mechanisme en de horloge kast is van roestvrij staal.

Daarnaast kun je met dit horloge meerdere tijdzones tegelijkertijd bijhouden zodat je kan zien hoe laat het thuis is, ook wanneer je aan de andere kant van de wereld zit. Het horloge is daarnaast waterdicht en kan 120 meter mee de diepte in. De rubbere band is bestand tegen verschillende omgevingsinvloeden zoals zonlicht of zoutwater, wat natuurlijk handig is bij het nemen van een duik.

horloge romeo beckham

De prijs van de Patek Philippe wordt begrijpelijker wanneer je ziet van wat voor materialen er zijn gebruikt. Zo heb je Saffier-glas. Dit is niet zomaar breekbaar glas, zoals je dit kan verwachten van bij horloges uit een voordeliger segment. Dit is na diamant de meest kostbare glassoort op de markt en is naast diamant ook de hardste glassoort die er is. Dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn voor krassen of barsten. Ideaal dus voor tijdens een expeditie. Daarnaast is de binnenkant van het horloge bewerkt met materialen als saffier, een ontzettend kostbare edelsteen.

Zie hieronder de foto van Romeo Beckham op Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)


Dat ‘kinderen van’ vaak verwend worden met luxeproducten, dat is geen geheim meer. Zo gaf de Nederlandse rapper Lil’ Kleine zijn zoontje een belachelijk duur horloge van Audemars Piguet.