Lil Kleine koopt nieuw horloge

Het exemplaar is van zilver en is ingelegd met diamanten en heeft gouden details. De artiest liet dit zien op Instagram. Het luxe horloge wordt cadeau gedaan door Jasper Lijfering. Hij is de eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, de hofleverancier van alle luxe horloges aan BN’ers en andere rijke Nederlanders. ‘Zeg gedag tegen de jongste eigenaar van een Audemars Piguet’ deelt zijn winkel dan ook vol trots mee. ‘Nog voor hij twee jaar is, begint Lío aan zijn collectie met een Royal Oak.’

De kleine bofkont kreeg het cadeau in Dubai waar de trotse vader Lil Kleine en trotse moeder Jaimie Vaes vakantie aan het vieren zijn. “Kijk eens even wat je hebt gekregen van ome Jasper” vertelt Jorik tegen zijn kroost in de video.

Jongste Audemars Piguet eigenaar

Voor Lío is het boekje dat hij erbij kreeg echter een stuk interessanter. Dit was ‘R is for Rolex’ en daarmee kunnen horlogefanaten hun kroost het alfabet leren aan de hand van dure merken. De S is bijvoorbeeld Seiko, de A voor Audemars en de B voor Breitling. De zoon van Jorik Scholten wordt wel vaker verwend door de rapper. Op Instagram is hij namelijk regelmatig te zien met kledingstukken van Gucci en Tommy Hilfiger.

Lil’ Kleine heeft trouwens zelf ook niet te klagen over het aantal horloges. De rapper heeft namelijk een collectie van zo’n 1 miljoen euro aan klokjes verzameld. Niet verkeerd Jorik, niet verkeerd.