Van droom naar werkelijkheid

Welke man droomt er nou niet van een wagenpark met de dikste auto’s? Joel zijn droom werd al snel werkelijkheid. Na het opstarten van zijn eigen supplementenlijn stroomde het geld al snel binnen. Joel Beukers kocht zijn droomvilla die genoeg ruimte bood voor zijn wagens.

Terug in 2020 besloot Beukers om zijn Rolls-Royce Phantom in te ruilen voor een Lamborghini Urus. De auto werd, net als de vele auto’s die erna volgden, met goud omhuld. Zo had hij onder andere een Lamborghini Hurac├ín, een Maserati Quattroporte en een Ferrari 812 Superfast in zijn collectie zitten. Helaas is het einde nu ook nabij voor de Lamborghini Urus. Hij staat namelijk te koop bij een auto dealer in Alkmaar. Maar helaas wel zonder zijn mooie gouden kleurtje en stickers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS­čĆć (@joelbeukers)

De Lamborghini Urus van Joel Beukers

Als we kijken naar de auto, is al snel te zien dat er aan de auto gewerkt is. De Lamborghini Urus van Joel is destijds namelijk onder handen genomen door Absolute Motors, het bedrijf waar Rico Verhoeven tegenwoordig mee samenwerkt. Zij hebben de auto voorzien van extra koolstofvezel (Nero Aero Package) en ook zwart gemaakte interieurlijsten. Daarnaast staat hij ook nog op 24-inch wielen van Vossen. Voor de verkoop is helaas wel de kenmerkende gouden wrap eraf gehaald en is de originele zwarte lak weer terug getoverd. In de auto kan je, net als Joel Beukers, heerlijk genieten van muziek. De auto is namelijk voorzien van een Bang & Olufsen-geluidssysteem.

Wat is de vraagprijs van de sportwagen?

De auto heeft een totaal van 650 pk en maar 37.571 kilometer op de teller. De nieuwprijs van een Lamborghini Urus in Nederland zit al snel rond de 315.000 euro. ┬áMaar vanwege de extra┬áfeatures en toevoegingen van Joel Beukers, staat de auto te koop 329.900 euro. Met het vermogen van Joel Beukers zijn wij al benieuwd wat de volgende nieuwe aanwinst gaat zijn voor de YouTuber. Hieronder nog een aantal foto’s van de wagen:

auto joel beukers te koop

lamborghini urus joel beukers dealer alkmaar