DJ La Fuente

De 36-jarige Nederlandse DJ La Fuente, wiens echte naam Job Smeltzer is, treedt zowel veel op in binnen- als buitenland. Hij vond het blijkbaar weer tijd voor een nieuwe auto en we kunnen hem geen ongelijk geven want deze wagen ziet er wel heel vet uit. Zijn nieuwe auto is een Porsche uit de de 992-generatie. Deze generatie werd in 2018 in Los Angeles geïntroduceerd. Er zijn inmiddels meerdere uitvoeringen van deze auto te zien op de Nederlandse wegen.

Een nieuwe auto

Eerder had DJ La Fuente al een GrandGT gekocht die is gemaakt op basis van de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Nu is zijn nieuwe aankoop een Porsche 992 Carrera 4S. Deze auto heeft een 3,0-liter zescilinder boxermotor die 450 pk sterk is. Hij trekt nog sneller op dan dat DJ La Fuente zijn publiek in vervoering krijgt. Deze auto kan namelijk in 3,6 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur gaan. Later zal het vermogen van de nieuwe wagen van DJ La Fuente nog even flink opgeschroefd worden. Dan zal die namelijk de beschikking hebben over 560 pk.

Er zijn nog meer aanpassingen gedaan aan de auto van de Nederlander. Zo heeft het een enorme spoiler. Hierdoor heeft de auto iets weg van een GT3. Daarnaast is hij verlaagd en heeft hij 20- en 21- inch velgen. Verder heeft de bolide hoogglans zwarte onderdelen en is er een nieuwe front splitter. Ook zal het geluid dat de motor produceert een stuk luider zijn.

Andere bekendheden kochten ook een nieuwe auto

Als je een autoliefhebber bent moet je ook deze nieuwe auto checken van Mohammed Ihattaren. Daarnaast vond rapper Snelle dat het tijd was om zijn oude auto in te wisselen voor een nieuwe.