Mohamed Ihattaren is een top talent

Mohamed Ihattaren is dit seizoen pas echt doorgebroken bij PSV. Hij heeft een vaste basisplaats en laat wekelijks zijn kwaliteiten zien. Hij wordt dan ook met recht één van de grootste talenten genoemd van Nederland. Om zo’n groot talent binnenboord te houden moet PSV hem natuurlijk ook een flink salaris betalen. Doordat de competitie stil ligt heeft Mohamed Ihattaren de tijd gehad om deze brute auto te koppen die bijna 200.000 euro waard is.

View this post on Instagram

Elhamdulilah🤲🏽

A post shared by Mohamed-Amine Ihattaren (@iamihattaren) on

Zijn nieuwe Audi RS6

Mohamed Ihattaren heeft een Audi RS6 gekocht. Deze auto heeft een waarde van 198.899 euro. Als we naar de specificaties van deze auto kijken kunnen we wel concluderen dat de jonge speler van PSV zich de komende tijd wel zal vermaken. De Audi RS6 trekt namelijk op van 0 naar 100 kilometer per uur in 3,7 seconden. De auto beschikt over 605 pk en komt uit het jaar 2018.

Ook Lisandro Martinez trakteert zichzelf met een gloednieuwe e-bike

De 18-jarige PSV-speler is niet de enige voetballer die besluit iets leuk voor hem zelf te kopen nu de competitie stil ligt. Lisandro Martinez heeft echter een nieuwe e-bike gekocht in plaats van een nieuwe auto.