Geniaal koopje bij de Lidl

Deze elektrische kinderauto van het merk Jamara is gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar en gebaseerd op een Audi R8 Spyder. De Lidl verkoopt deze auto’s voor 249 euro per stuk en daar krijg je heel wat voor terug.

De auto werkt net als in het echt, maar dan in versimpelde vorm. Je kind kan dus gewoon instappen, starten, de lichten aanzetten en gas geven. De droom van ieder kind dat van auto’s houdt dus.

elektrische audi r8 voor kinderen te koop lidl

Audi R8

Voor kinderen €249 Shop nu

De specificaties van de Audi R8 Spyder voor kinderen

De ‘JAMARA Ride-On Audi R8 Spyder, 12V’ heeft een aantal mooie specificaties. Zo heeft het een 2-wielaandrijving, motorgeluid bij het starten, sportstuur, twee krachtige aandrijfmotoren, een krachtige 12V-accu voor lange ritjes, een laadcontactdoos, LED-koplamp en achterop chassisvering. Verder kan de auto zowel vooruit als achteruit rijden, zit er een claxon op het stuur en werkt het starten via een simpele startknop. De kinderauto’s hebben een maximale belasting tot circa 25 kilo. De auto zelf heeft een gewicht van bijna 12 kilo. Naast de R8 wordt er ook een aandrijfaccu, oplader, montagegereedschap en handleiding geleverd bij dit product. Het product is alleen verkrijgbaar via de website van de Lidl.

Niet zo’n liefhebber van Audi’s? Dan zijn er ook kindervoertuigen in de vorm van een mini-Vespa of Lamborghini te koop.