Mini Lamborghini Urus voor kids te koop bij Bol.com

Het moet echt niet gekker worden. Jou lukt het net om iedere maand de vaste lasten neer te leggen voor je lease auto en ondertussen rijden die kleine ventjes uit de buurt rond in een Lamborghini URUS 12 (ja, zo heet dat). Ons advies is om rustig te blijven en een paar keer diep adem te halen. Want als je dat eenmaal hebt gedaan en je kijkt even goed naar deze mini bak op Bol.com, dan moet je toegeven dat het best wel vet is.

mini Lamborghini

Check deze link om naar Bol.com te gaan

Deze elektrische kinderauto op accu heeft rubberen banden, twee “echte” deuren om via in te stappen, leren stoelen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De auto heeft 2 krachtige 12 volt motoren waardoor de mini bestuurder er ook heerlijk mee over gras en zandvelden heen kan scheuren. Maar vertel dat ze maar beter niet.

Wanneer het donker wordt hoef je je als ouder geen zorgen te maken, want de auto is ook voorzien van koplampen en achterverlichting. En als je ineens Lil’ Kleine hoort terwijl jouw eigen speakers uitstaan, dan is het waarschijnlijk weer die buurjongen, want deze mini Lamborghini heeft uiteraard ook gewoon een USB-, mini SD- en MP3-ingang!

mini Lamborghini

Is de beste man te jong om de elektrische auto zelf te bedienen of ben je er gewoon helemaal klaar mee dat hij steeds weer jouw parkeerplek inpikt? Zorg dan dat je zo snel mogelijk de meegeleverde 2.4 GHz afstandsbediening in handen krijgt. Daarmee kan je de auto volledig besturen, de snelheid instellen en de allerfijnste feature: op afstand blokkeren. En dan wensen we hem een héle fijne avond.

mini Lamborghini

Check deze link voor meer info over de Lambo voor kiddo’s