Het leven van Arthur Shelby in Peaky Blinders

Arthur Shelby is als oudste broer van de familie altijd een belangrijke steunpilaar geweest. Hij heeft gedurende de vijf seizoenen altijd veel verantwoordelijkheid moeten nemen. De tough guy wist daar op zijn eigen manier mee om te gaan en werd zo een geliefd personage. Samen met een handjevol andere familieleden zoals Tommy, Ada, Polly en Charlie was hij in elk seizoen te zien. Zo ook in het laatste seizoen van Peaky Blinders.

Twitter-update

Gelukkig krijgen we nog regelmatig een update van het twitteraccount van Peaky Blinders. Zij lieten ons al weten dat Stephen Graham voor het eerst een rol in de serie zal gaan spelen en nu zien we ook dat Paul Anderson zeker terugkeert. De man ziet er niet meer helemaal uit zoals we hem kenden uit de vorige seizoenen. We zien hem vaak met een flatcap, overcoat, en met een pak/stropdas en vlinderstrik. Maar nu zit zijn kapsel niet meer in model en zijn shirt hangt uit zijn broek. Het lijkt ons save to say dat hij verstrooid. vermoeid, en misschien een beetje somber is.

Hoe het komt dat Arthur Shelby er zo uit ziet, weten we nog niet. Maar het zou van alles kunnen betekenen. Relatie-issues met zijn vrouwtje Linda of is er iets anders gebeurd waardoor hij het niet meer ziet zitten? Het is nog niet te zeggen. Wat we wel weten is dat we straks weer kunnen genieten van de getalenteerde Paul Anderson.

Een tijdje geleden zagen we de cast in actie, toen een Brits meisje de opnames vanuit haar huis in Liverpool filmde.