Rihanna koopt een luxe villa naast haar eigen woning

Rihanna kocht drie maanden geleden een mansion van 13,8 miljoen dollar. De luxe villa bleek nog niet echt groot genoeg en daarom besloot Rihanna het huis ernaast ook maar gewoon te kopen voor 10 miljoen dollar. De huizen, die dus naast elkaar staan, zijn allebei in dezelfde stijl gebouwd. Daarnaast hebben ze allebei een gigantisch zwembad en een walk-in closet, waarin de zangeres haar gehele garderobe kwijt kan. Die ruimte heeft ze wel nodig want je mag verwachten dat ze wel wat kleding in huis heeft.

rihanna koopt villa

Voor 10 miljoen dollar krijgt Rihanna een stuk grond van een halve hectare en een villa van maar liefst 1.254 vierkante meter. Het huis heeft vier slaapkamers en vier en een halve badkamer. Op de benedenverdieping met keuken en meerdere woonkamers. Ze heeft daarnaast een eigen gym en een sauna. Als laatst heeft ze nog een garage waarin je 11 auto’s kan parkeren. Genoeg ruimte voor een flinke collectie of voor een groot feest. De zangeres is al geregeld, toch?

De zangeres heeft nog meer vastgoed

Dit is niet het enige huis van de zangeres uit Barbados. Ze heeft ook nog een villa ter waarde van 6,8 miljoen dollar in de Hollywood Hills. Ze heeft ook een penthouse in de stad Los Angeles en een soort paleis in het land waar ze is groot gebracht. Je kunt haar het meest vinden in haar huis in Century city. Dat heeft ze ooit gekocht voor een prijs van 5,2 miljoen euro. Ze heeft dus genoeg slaapplekken.

Niet alleen het huis van Rihanna is mooi, ze mag er zelf ook zijn, dat laat ze wel zien met deze pikante Instagram foto.