Rihanna verschijnt topless op Instagram

Dat de zangeres er geen moeite mee heeft haar uiterlijk en vrouwelijke rondingen te delen, dat was al enige tijd bekent. Van het zichzelf halfnaakt vertonen in muziekclips als Where Have You Been, naar pikante details delen op social media. De 32-jarige popartiest uit Saint Michael, lijkt er geen blosjes van op haar wangen te krijgen.

Hoewel de meeste mensen haar kennen als een Amerikaanse zangers die in 2005 wereldwijd doorbrak met haar debuutsingle Pon de Replay die in veel landen de Top5 behaalde, is ze ook actief met maar liefst 91,4 miljoen volgers op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

“Onze cultuur is niet jouw kostuum”

Hoewel de Instagram post van Rihanna de aandacht trok bij haar volgers, was niet iedereen te spreken over de uitdagende foto in een satijnen boxershort. En dan niet om het feit dat de bloedmooie zangeres zonder t-shirt op het beeldscherm verscheen, maar om de juwelen die ze om haar nek droeg. De zogeheten Ganesh ketting die staat voor de Hindoe-godheid met een olifantenhoofd zorgde voor heel wat commotie. Ze vinden de ketting een vorm van culture toe-eigening. Het staat ook wel bekend als een term die vaak wordt geuit als kritiek wanneer leden een dominante cultuur het erfgoed van minderheden overnemen. Rihanna kreeg onder andere de “Onze cultuur is niet jouw kostuum.” onder haar foto.