Arbab op zoek naar de liefde

In zijn zoektocht naar een geliefde is de Pakistaanse Arbab Khizer Hayat niet alleen, Eén blik op de populariteit van datingapps leert ons dat er veel mensen zijn die de ware liefde hopen te vinden. Vaak komt daar een eisenlijstje aan te pas. Iemand moet er goed uit zien, of bepaalde hobby’s delen. Arbab heeft een wel hele rare, specifieke eis. Hij zoekt een vrouw van minimaal 100 kilo, met een lengte van 1.90. Dat heeft alles te maken met zijn eigen verschijning. Arbab is maar liefst 444 kilo zwaar.

De hulk van Pakistan

Arbab is geen onbekende in Pakistan. De man is door zijn uiterlijk erg populair in het land. Zo wordt hij ook wel de “hulk van Pakistan” genoemd. Zelf zegt hij dat hij ondanks zijn gewicht gezond en fit is. Voor een potentiële partner en ondanks wat zijn ouders zeggen, gaat hij dan ook niet afvallen. Aan de 10 aanpassingen om je te helpen met afvallen heeft Arbab waarschijnlijk dus niet veel.

Veiligheidsprotocol

De eisen die hij aan zijn toekomstige vriendin stelt hebben voornamelijk met veiligheid te maken. Zijn eerdere vriendinnen hadden een te gemiddeld gewicht, waardoor er ongelukken gebeurden in de slaapkamer. Door te zoeken naar een vrouw die minstens 100 kilo weegt en slechts een klein stukje kleiner is dan hijzelf, hoopt hij die ongelukken voortaan te voorkomen.

All you can eat met Arbab

Het bizarre gewicht van Arbab zien we terug in zijn eetpatroon. Zo eet hij 36 eieren bij het ontbijt, eet hij 3 kilo vlees op een dag en drinkt hij vijf liter volle melk weg op een dag. Al met al krijgt hij maar liefst 10.000 kilocalorieën op een dag binnen. Behoorlijke hoeveelheden dus. Het blijft wachten of Arbab zijn prinses op het witte paard tegen het lijf zal lopen. In elk geval is het fijn voor de twee, dat indien ze besluiten af te vallen, sporten met je partner de sleutel is tot een goede relatie.