Those Who Wish Me Dead wordt nieuwe film met Angelina Jolie

Angelina Jolie is meer dan alleen één van de mooiste vrouwen boven de 40, ook als actrice heeft ze een erg indrukwekkend repertoire opgebouwd van veel verschillende films. De één serieus, de ander wat speelser; we zien haar het liefste in actiefilms. Denk aan haar rol als Lara Croft in Tomb Raider en haar rollen in SALT, Wanted en The Tourist. 

Binnenkort is de actrice wederom te zien in zo’n vette actiefilm. Het gaat hier om de film Those Who Wish Me Dead. Ze speelt hierin de rol van een brandweervrouw die voor een ongelofelijke uitdaging komt te staan.

Those Who Wish Me Dead

In de film speelt Angelina Jolie een brandweervrouw die een trauma heeft opgelopen. Haar eerdere collega’s heeft ze niet kunnen redden bij een grote bosbrand. Nu is ze werkzaam op een brandtoren. Vanuit die toren spot ze een jongen die op de vlucht blijkt te zijn. Hij blijkt de zoon te zijn van een man die een groot scala aan bad guys achter zich aan heeft zitten. De groep criminelen doet er alles aan om het jongetje, een ooggetuige, uit te schakelen. Jolie’s personage probeert hem in veiligheid te brengen. Dat wordt moeilijk gemaakt wanneer een gigantische bosbrand alles op z’n weg verwoest.

De cast en releasedatum van de actiefilm

De film is geregisseerd door Taylor Sheridan. Hij nam eerder Wind River en Sicario voor zijn rekening. Qua actie weet Sheridan dus maar al te goed hoe hij een goede prestatie moet leveren. Dat wordt hem gemakkelijk gemaakt door de cast. Daarin zien we onder andere Jon Bernthal, Tyler Perry, Nicholas Hoult en Aidan Gillen.

Voorlopig is het nog onbekend wanneer de film in Nederland te zien zal zijn. In Amerika staat hij in elk geval op de planning voor 14 mei.

Angelina Jolie lijkt weer helemaal terug van weggeweest. Haar IMDb-pagina bewijst bovendien dat er nog meer projecten van de actrice aan zitten te komen. WIj kunnen niet wachten. Check hier alvast de trailer voor de eerste beelden van Those Who Wish Me Dead.