Amsterdam is goed vertegenwoordigd op Funda

Het huis aan de Sophialaan in Amsterdam is voor 6.9 miljoen euro te koop op Funda. Het bouwjaar is 1912, dus een lekkere klassieker. Dit is ook het beeld dat je krijgt als je er van buitenaf tegenaan kijkt, maar niets is minder waar wanneer je naar binnen stapt. Het rustieke huis is van binnen omgetoverd in een ongelooflijk mooi, new-age designhuis. Het immense hoekhuis ligt in een rustige omgeving in de buurt van het Vondelpark.

Funda huis

Het huis heeft vijf ongelooflijk mooie slaapkamers, dus erg ruim voor jou en je familie. Er is altijd ruimte voor logees.

Ook heeft het huis vier ongelooflijk cleane badkamers.

badkamer

Mocht het er allemaal nog niet chique genoeg uit zien voor je, dan heeft het huis ook nog een ongelooflijk strak binnenzwembad, compleet met onderwaterverlichting en jet steam. Nadat je hier een duik hebt genomen kun je ook nog even lekker de sauna in wippen.

zwembad

Het is ook handig om je auto’s goed op te kunnen bergen in hartje Amsterdam. Gelukkig heeft het huis ook een eigen parkeerplek in een beveiligde parkeerplaats. Disclaimer: hij komt jammer genoeg zonder de auto’s.

De zwart-wit geaccentueerde keuken is een plek waar je elke dag met erg veel plezier je eten kan klaarmaken.

keuken

Als kers op de taart komt de zolder met een verstelbaar dak, waardoor het vele mogelijkheden heeft. Het is een perfecte plek voor bijvoorbeeld yoga of mannenzolder, of om op een mooie heldere dag sterren te kijken met je partner.

Funda zolder

Mocht je na een lange dag even uit willen waaien, dan is het onmogelijk om de zon te missen met de zes balkons die dit huis biedt. Hiermee heb je ook de mogelijkheid om wanneer je ook wil even jezelf af te zonderen met een heerlijk boek of iets dergelijks en weg te dromen over de zuidelijke vijver van het Vondelpark.

Funda balkon