Zeer luxe villa staat te koop op Funda

Dit landhuis staat al meer dan een jaar op Funda. Het enige wat mensen tegenhoudt moet de prijs zijn. Want ondanks dat dit een absolute droomwoning is, heeft lang niet iedereen de beschikking over 3,25 miljoen euro. Deze villa is gebouwd in 1998 en is vrijstaand. Ook is de woning volledig geïsoleerd.

Funda landhuis

Een woning met zoveel ruimte is een zeldzaamheid op Funda

Je hebt in dit landhuis de beschikking over ontzettend veel ruimte. De woonoppervlakte is wel 850 m². Daarnaast is het perceel 15.379 m². De 850 m² in het huis is verdeeld over 2 woonlagen en een kelder. De binnenkant kan je het best beschrijven als een combinatie van moderne vormgeving en klassieke bouw. Dit maakt het een unieke woning.

Slaapkamer

De kelder springt er bovenuit

Het hoogtepunt van het huis is verrassend genoeg de kelder. Een deel hiervan is een garage, maar het andere deel zal je versteld doen staan. Hierin zit namelijk een jacuzzi, bioscoopzaal, fitnessruimte, bar, sauna en zwembad. Op de begane grond en eerste verdieping zitten in totaal 13 kamers waarvan er 5 slaapkamers zijn. Al je vrienden en familie kunnen dus makkelijk bij je blijven logeren als je dit huis bezit. Daarnaast zijn er 2 badkamers en een apart toilet. In beide badkamers zit een ligbad, douche en toilet. In één van de badkamers zit ook nog een sauna en jacuzzi. Doordat er vloerverwarming in de villa zit hoef je geen kou te lijden in de winter.

Funda

Niet alleen van binnen is dit een absolute droomwoning ook de omgeving is fantastisch. Het is erg rustig in Burgerbrug en er is veel groen aanwezig. En toch zit je maar 10 minuten van een stad als Alkmaar vandaan.

Landhuizen

Misschien is dit landhuis dat zich in Amerika bevindt nog een stukje beter, maar in Nederland ga je het beter dan dit niet krijgen. Bekijk hieronder nog een aantal foto’s van dit leipe landhuis:

Funda

Funda

 

Zwembad