Het landhuis, genaamd ‘The Summit House’ is dé ultieme skihut. Met 7 ongelooflijk chique suites, 11 badkamers en een oppervlakte van meer dan 20.000mis het haast een heel ski resort in zichzelf. Het ligt dan ook op loopafstand van de skiliften en heeft een eigen ski locker room. Veel bekijk zul je wel trekken: deze gruwelijke villa wordt ook wel ‘het kroonjuweel’ van de omgeving genoemd.

landhuis te koop
Foto via The Fisher Group / Summit SIR

Faciliteiten van dit landhuis

Moeite noch kosten zijn gespaard tijdens het ontwerpen en de bouw van het landhuis. Het is ontworpen door gespecialiseerd custom-homearchitect Michael Upwall, die bekend staat om het ontwerpen van huizen van miljoenen euro’s. Ook dit keer heeft hij flink uitgepakt met een Dolby Atmos thuisbioscoop, 360° glazen lift door het midden van het huis, een bowlingbaan en een uitgebreide entertainment lounge inclusief bar. Daarbij komt nog een golfsimulator, wijnproeverij en een eigen squashbaan bij. Ook heeft het huis uitzicht op een prachtige bergketen en bergmeer. Wil je de kok uithangen? Ook een flinke chef-keuken zit erbij inbegrepen.

landhuis te koop
Foto via The Fisher Group / Summit SIR

De omgeving

Het huis staat te koop in Deer Crest Estates in Utah, Amerika. Deer Valley mag dan wel een van de meest luxe ski-omgevingen in heel Noord-Amerika zijn, maar ook in de zomer is het vakantiehuisje niet verkeerd om in te verblijven. Het huis heeft namelijk ook een buitenzwembad inclusief waterval, jacuzzi en spa. Ook krijg je voor de schamele prijs van 25 miljoen euro er nog een kleine 26 hectare aan land bij.

Toch op zoek naar een iets goedkoper huisje? Er staan in dezelfde buurt nog andere huizen te koop voor rond de 3 miljoen euro. De nieuwe eigenaar van deze huizen moeten het wel doen met aanzienlijk minder plek: rond deze prijsklasse is 3 tot 4 slaapkamers het gebruikelijke aantal.

Check de overige beelden van de villa hieronder:

villa 1 villa 2 villa 3 villa 4 villa 5 villa 6