Martini Vibrante en Floreale

Martini is normaal gesproken één van onze favoriete alcoholische drankjes van de zomer. Nu komen ze met alcoholvrije dranken die niet minder zijn dan de originele. Het is namelijk een heerlijk verfrissend alternatief. In principe wordt bij deze alcoholvrije Martini’s gebruik gemaakt van dezelfde wijnen. Tijdens het produceren worden deze echter ontdaan van alcohol en worden er aromatische kruiden en planten toegevoegd. Hierdoor krijg je een smaakvol, maar alcoholvrij drankje.

Martini Cocktail

Martini voegt twee nieuwe dranken aan hun assortiment toe: Vibrante en Floreale. De Vibrante is wat fruitig van karakter en wordt gekenmerkt door italiaanse bergamot. De Floreale is wat zoeter en bloemiger van smaak en bevat nog een vleugje van kamille. Je kan beide drankjes het beste nuttigen door de Martini 50/50 te mixen met tonic. Om het op je juiste temperatuur te houden raden we je aan om er een handje vol ijsklontjes bij te gooien. Mix het goed door elkaar heen en als klap op de vuurpijl doe je er nog een schijfje sinaasappel in. Een fles zal rond de 10,50 euro kosten. Je kan dit drankje het beste drinken aan het eind van de dag bij het ondergaan van de zon.

Fluère

De basis van Fluère wordt gevormd door koriander die afkomstig is van Casablanca, lavendel uit de Provence en jeneverbessen uit de Himalaya. Hierbij wordt ook citroenzeste toegevoegd. Het is een drankje dat je ideaal als vervanging kan gebruiken voor gin in een cocktail. Perfect om ’s avonds laat van te genieten. Als je van een bloemige smaak houdt is dit het ideale drankje voor jou. Schenk het in en geniet van de luxueuze, alcoholvrije variant.

fluere

Gimber

Zoals de naam al doet vermoeden zit in deze alcoholvrije drank veel gember. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Verder genieten onze smaakpapillen ook nog van een vleugje citroen, specerijen en kruiden die in Gimber zijn verwerkt. Het drankje is volledig biologisch. Gimber is één van de beste keuzes als jij in de ‘ik wil geen alcohol drinken maar er is geen lekkere variant’-situaties zit. Dit drankje kan je ideaal als tussendoortje drinken. Niet alleen is het puur een aanrader. Het is zeer goed te drinken met een vleugje appelsap en spuitwater. Nog belangrijker zijn de gezondheidsvoordelen van Gimber. Niet alleen bezit het drankje veel stoffen die bacteriën tegengaan, ook is het goed voor de spijsvertering en verlaagt het je cholesterol. Een bewuste en bovenal smaakvolle keuze.

gimber alcoholvrije dranken

Drink Gimber puur of mix het met bruisend water en finish de mix met munt. Geniet van deze zomerse alcoholvrije cocktail. Cheers!

Voor de liefhebbers van alcoholvrije dranken hebben we ook nog de beste bier zonder alcohol en de beste wijn zonder alcohol.