Hij mag zichzelf een van de bekendste theaterproducenten en presentators noemen op de Nederlandse buis: Albert Verlinde. De man die de afgelopen jaren al minder op de televisie kwam heeft recent ook afscheid genomen bij SBS Shownieuws. En wat volgde, was dat hij ook vaarwel zij tegen zijn dubbele benedenhuis in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. De woning in het mooie Amsterdam is namelijk verkocht en dat wel voor een vraagprijs van 2.950.000 euro.

De verkochte woning van Albert Verlinde in Amsterdam

Laten we het eens hebben over het verkochte optrekje. Want éen ding is in ieder geval zeker: met het salaris en vermogen van Albert Verlinde verwacht je dat hij in een kast van een huis woont. De woning is gekocht door Albert Verlinde terug in 2015 voor een bedrag van ruim 1.100.00 euro. Er rust geen verdere hypotheek op de woning. Dit zou betekenen dat hij een winst maakt van ruim 1.850.000 euro als het beneden huis ook echt verkocht is voor de gevraagde prijs. Dat zou vast fijn zijn voor hem, want een paar maanden geleden leek het ook verkocht te zijn, maar toen kreeg de koper de financiering niet rond.

Klik hier voor meer foto’s van de woning.

Wat krijgt de koper voor zijn geld?

Maar wat krijg je nou precies voor die woning van bijna drie miljoen. Ten eerste is er een woonoppervlakte van ruim 184 vierkante meter. Verder zijn er totaal drie kamers, waarvan twee slaap- en één badkamer. Deze zijn verdeeld over twee woonlagen. Verder is er een leuke keuken met kookeiland, deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook is er op de eerste verdieping een balkon aanwezig met prachtig uitzicht op het Vondelpark. Met zo’n prijs komt er gelukkig ook nog een tuin bij kijken, gelegen op het noordwesten en zo’n 170 vierkante meter groot. Mocht er een auto zijn, kan deze geparkeerd worden in de garage van het complex.

Klik hier voor meer foto’s van de woning.