Albert Verlinde zet zijn luxe appartement in Amsterdam te koop

Theaterproducent Albert Verlinde kocht een tijd geleden al samen met zijn echtgenoot Onno Hoes een peperduur appartement, maar nu heeft hij zijn woning in de P.C. Hooftstraat te koop gezet. Verlinde heeft – ondanks vrij veel drama en kritiek – een succesvolle carrière achter de rug en met zijn vermogen heeft hij in 2015 dit appartement gekocht.

 

Het appartement heeft een woonoppervlak van 184 vierkante meter en de achtertuin is maar liefst 170 vierkante meter en kijkt uit op het noordwesten. Het appartement heeft twee woonlagen en er zijn twee slaapkamers en een badkamer. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw.

albert verlinde verkoopt huis in amsterdam op funda

De begane grond, waar ook de entree zich bevindt, bevat de eerste slaapkamer met een grote inloopkast. Op dezelfde verdieping is de badkamer en een grote werkkamer te vinden, die ook als slaapkamer gebruikt kan worden. De badkamer heeft een inloopdouche, toilet en dubbel wastafelmeubel.

De woonkamer is erg ruim en neemt het grootste gedeelte van het souterrain in. Aan de voorzijde bevindt zich een grote moderne keuken met kookeiland en allerlei verschillende inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer kun je in de tuin komen. Er is ook nog een ingang op deze verdieping vanuit het gedeelde trappenhuis van het gebouw.

keuken albert verlinde pc hooftstraat

Het huis heeft een moderne uitstraling met veel houtkleuren. De donkere kleuren van onder andere de keuken worden weer gecompenseerd door witte muren. De achtertuin is gevuld en omringd door groen, met een terras en een beetje betegeling in het midden van de tuin.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Voordat we die vraag beantwoorden is het misschien goed om te weten hoeveel hij ervoor betaald heeft. Volgens BekendeBuren kocht Albert Verlinde kocht de woning in 2015 voor €1,1 miljoen zonder hypotheek. We weten dat de woningprijzen flink gestegen zijn en de nieuwe vraagprijs is daar wel echt het toppunt van. Momenteel staat het appartement te koop op Funda voor maar liefst €2.950.000. Als Verlinde de vraagprijs weet te krijgen, maakt hij dus dikke winst. Parkeerplaats erbij? Daar hangt nog een prijskaartje van €200.000 euro aan.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning (Funda):

woning te koop op fundaslaapkamer woning amsterdam vondelparkbadkamer van albert verlinde verkoophuis verlinde funda te koop