Wie is YouTuber OnneDi?

In 2011 is Dionne Slagter begonnen met haar YouTube-kanaal begonnen als “Dionnetje1990”, later heeft ze de naam veranderd naar “OnneDi”. Veel van haar kijkers zijn tussen de 8 t/m 16 jaar en dat is ook te zien aan de video’s die Dionne plaatst op YouTube. Ze werkt samen met andere YouTubers zoals Furtjuh, Dylan Haegens en Kalvijn. Een bekende serie op haar kanaal is Leuk of Meuk, waarin ze speelgoed en gadgets beoordeelt. In 2016 bracht Slagter onder haar pseudoniem OnneDi hier een gelijknamig boek over uit.

Instagram van Dionne Slagter

Aan haar Instagram is niet te zien dat haar doelgroep tussen de 8 en 16 jaar is. Dionne plaatst eens in de zoveel tijd pikante foto’s van haarzelf. Op 1 juni 2021 kwam er een documentaire uit van Dionne Slagter. De docu heet “Moordtieten”. Dionne heeft 8 jaar geleden haar borsten laten vergroten, maar eigenlijk weet ze niet wat er in haar lijf zit. In de documentaire onderzoekt ze de gevaren van haar siliconen borstimplantaten en komt ze tot een schokkende ontdekking.

OnneDi is erg open over haar leven op Instagram. Ze vertelde dat ze 9 jaar geleden koos om een borstvergroting te doen. Ze nam de borstvergroting na een onzekere periode vol pesterijen. Dionne wilde meer vrouwelijke vormen hebben. Daar is nu ook trots op en laat het zonder twijfel zien op Instagram. Bekijk hieronder een paar van Dionne haar Instagram foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OnneDi – Dionne Slagter (@onnedi)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OnneDi – Dionne Slagter (@onnedi)