Action Smartfryer van Home Essentials

Met de XXL smartfryer van Home Essentials kan je met het hele gezin op een gezonde manier genieten van heerlijke snacks en gerechten. Je kan met deze veelzijdige luchtfriteuse frituren, bakken, grillen en roosteren. Dat allemaal met behulp van hete lucht, waardoor je minder tot geen vet hoeft te gebruiken. Dit betekent dat het natuurlijk een veel een gezondere keuze is.

Naast dat het verschillende manieren van bereiden heeft, heeft deze gadget voor in de keuken een inhoud van 12 liter. Daarmee biedt hij meer dan voldoende ruimte voor je favoriete snacks of maaltijden. Denk bijvoorbeeld aan knapperige frietjes, verse groenten (ja, we moeten ook gezond blijven doen), kip of zelfs pizza.

Zeer eenvoudig in gebruik

Het instellen van de perfecte temperatuur voor je recept is een fluitje van een cent, dankzij de handige timer en digitale display. Bovendien gaat de temperatuur tot wel 220 °C, je hoeft niet bang te zijn dat het dus niet gaar is al je jouw eten er weer uithaalt.

Wanneer alles klaar is, haal je de pan moeiteloos uit de XXL smartfryer met de meegeleverde grijptang. Maar die grijptang kan je natuurlijk ook goed gebruiken als je de bitterballen even wilt schudden om ze helemaal goed te krijgen.

Om het feest helemaal compleet te maken, worden er diverse accessoires meegeleverd bij de XXL smartfryer. Denk hierbij aan een grillset, de handige grijptang waar we het over hadden, een olieopvangbak, een roterende korf en twee handige gaasmanden.

smartfryer

Bezoek de Action website voor de prijs en meer informatie.

Smartfryen voor beginners

Mocht je deze Action smartfryer graag willen, maar ben je nog niet zo thuis in de wereld van het airfryen? Dan hebben wij nog dingen die je beter niet in de Airfryer kunt klaarmaken. Scheelt toch weer een hoop gezeur achteraf. Daarnaast willen we jullie ook nog behoeden voor de grootste fouten die veel mensen met een airfryer maken. Zo zijn wij gewoon.