De carrière van de Suits-actrice

De Amerikaanse actrice, die je waarschijnlijk kent van haar grote rol als Dana Scott in de Netflix-serie Suits, is al jaren haar dromen aan het najagen in de entertainment wereld. De 39-jarige Abigail Spencer debuteerde in de ABC-soap All my Children, met de rol van Rebecca. Dit was overigens nog voor het grote succes van de misdaadserie Angela’s Eyes, waarin ze de hoofdrol bemachtigde.

Haar talenten bleven niet onopgemerkt. Spencer ontving een nominatie voor de Choice Television Awards en mag met een waslijst aan carrièrehoogtepunten zichzelf absoluut bekronen als een van de meest getalenteerde actrices in de Verenigde Staten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Abigail Spencer (@abigailspencer)

Naast haar populariteit die ze te danken heeft aan verschillende series en films, kunnen we de actrice ook kennen als hartsvriendin en mede (ex-)collega in van Meghan Markle, die onlangs met Britse prins en echtgenoot Harry van Sussex besloot afstand te doen van het koninklijk huis.

De Instagram van Abigail Spencer

De Amerikaanse actrice is wat ons betreft een echte parel. Hoe ze ambitieus lijkt te zijn en haar dromen maar al te graag nastreeft, is haar prachtige uiterlijk ook iets waar we aandacht aan willen schenken. Met maar liefst 635 duizend volgers op Instagram kunnen wij en de rest van de wereld geen genoeg van Abigail Spencer krijgen.

De brunette verschijnt regelmatig op onze tijdlijn en deelt daarop verschillende prachtige plaatjes van zichzelf. Hoe ze haar volgers amuseert met prachtige jurken en modieuze outfits, zoekt ze graag de rust en de natuur op en presenteert ze zichzelf regelmatig met haar sensuele maar stijlvolle kant op Instagram. Heb jij nog geen genoeg gekregen van Abigail Spencer? Met onze favoriete Instagram foto’s van de actrice, blijf jij nog even in de Dana Scott sferen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Abigail Spencer (@abigailspencer)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Abigail Spencer (@abigailspencer)