Wel of geen T-shirt onder je overhemd?

Er is een aantal redenen om wél een T-shirt onder je overhemd te dragen. Niet alleen biedt het langdurige frisheid, ook geeft het je look een nette uitstraling, zorgt het voor optimale lichaamstemperatuur en biedt het extra comfort. Dus een makkelijke keuze om het wel te doen, toch?

Echter hebben het T-shirt en het overhemd een echte haat-liefde verhouding. Als jij namelijk een T-shirt wil dragen, dan moet alles tot in de puntjes perfect zijn. Een te hoge hals, een klein kleurverschil tussen het T-shirt en overhemd of doorschijnende korte mouwen; allemaal echte no-go‘s.

Shirt onder overhemd dragen

En wanneer je er gedurende de warmere dagen voor kiest om geen T-shirt te dragen onder je overhemd, dan kan het zomaar zijn dat jij zichtbare zweetplekken krijgt of dat het overhemd helemaal doorschijnt. Ook niet echt fris en stijlvol. Gelukkig hebben de mannen van Girav het perfecte onzichtbare shirt ontwikkeld voor onder je overhemd. Check it out. 

Het perfecte onzichtbare shirt voor onder je overhemd

Met de ondershirts van Girav ziet niemand – maar dan ook écht niemand – dat jij een T-shirt draagt onder je overhemd of polo. En dat dit een hoogste staaltje vakmanschap in ondershirts is, dat kan je wel zeggen.

Door het gebruik van het hoogste kwaliteit stretch katoen blijven de T-shirts zelfs na vele wasbeurten hun lengte, vorm en kleur behouden. Zo kan jij lang genieten van een goed shirt.

onzichtbaar shirt beige

Ook heb jij nooit meer last van een vervelend T-shirt dat halverwege de dag begint op te kruipen. De invisible ondershirts hebben namelijk drie unieke lengtematen (standard long fit, long fit en extra long fit), waardoor ze wat langer zijn dan normale T-shirts. Zo kan jij eenvoudig het ondershirt in je broek stoppen én jezelf de hele dag voortbewegen zonder dat het shirt ineens op je navel zit.

De verschillende ondershirts van Girav

Hoewel Girav meerdere kleuren ondershirts voor mannen in petto heeft, is het huidkleurige ondershirt bij uitstek dé #1 . Deze kan je zelfs onder een wit of ander licht gekleurd overhemd dragen zonder dat iemand het kan zien. Hierdoor heb je geen problemen meer met de afstemming tussen jouw overhemdkleur en het ondershirt.

Met de drie verschillende lengtematen én de drie verschillende modellen ondershirts is er voor ieder wat wils. Jouw ideale ondershirt hangt niet alleen af van jouw lichaam, maar ook van de manier waarop jij een overhemd draagt. Ben jij iemand die vaak een overhemd met één of twee knopen open draagt, dan zijn de Hong Kong of de Sao Paulo (light) de perfecte ondershirts. Ben jij die guy die liever zijn gespierde torso iets meer wil showen en een overhemd met drie knopen open draagt? Dan is de Milano met een extra diepe hals een betere keuze.

girav-hong-kong-invisible-tshirts-def

Hong Kong T-shirt, 2-pack Invisible

Girav €39,95 Shop nu
girav-milano-invisible-tshirts-def_1

Milano T-shirt, 2-pack Wit

Girav €39,95 Shop nu

Heb jij het snel warm en wil jij alsnog een ondershirt rocken? Dan heeft Girav ook het perfecte T-shirt voor jou. Het ultra dunne Hanoi T-shirt voel je nauwelijks om je lichaam, maar biedt je wel alle frisse voordelen van een ondershirt, zelfs in de zomer. De speciale coating zorgt ervoor dat je lichaam met maar liefst 3 graden wordt verkoeld en transpiratie sneller wordt opgenomen en afgevoerd. Bovendien heeft dit ondershirt – in tegenstelling tot de Hong Kong en Milano – helemaal geen naden bij de boord of mouwen. Onzichtbaarder kan bijna niet.

Hanoi T-Shirt

Hanoi T-Shirt

Girav €19,95 Shop nu

Check de website van Girav voor meer info en rock je overhemd stijlvoller en comfortabeler dan ooit tevoren.

In samenwerking met Girav