Tweede deel van Suits seizoen 8 op Netflix

Ben jij geïnteresseerd in alweer het achtste seizoen van Suits, dan weet je hoogstwaarschijnlijk maar al te goed waar de serie over gaat. Het is echter alweer een tijd geleden dat de recentste afleveringen op Netflix verschenen. Hierbij dus een kleine opfrisser.

De serie gaat over een gerenommeerd zakenkantoor. Niet alleen de rechtszaken die ze moeten behandelen staan centraal in de show. Ook de onderlinge verhoudingen en die eeuwige machtsstrijd vormen een rode draad. Dat is in Suits seizoen 8 niet anders.

De verhaallijnen van Suits seizoen 8B

Voor het tweede deel van Suits seizoen 8 kunnen we wederom weer veel verschillende verhaallijnen verwachten. Donna’s en Harvey’s gevoelens voor elkaar spelen een rol, evenals de relatie van Louis en Sheila. Daarnaast zien we onder andere de personages Samantha Wheeler en Alex Wheeler weer terug, al blijft er ook ruimte voor de originele cast van de serie.

Grote afwezigen in seizoen 8 waren natuurlijk Mike Ross en Rachel Zane (gespeeld door Meghan Markle). Die twee personages zien we helaas ook in de rest van seizoen 8 niet meer terugkeren. Mis jij Meghan ook zo? Check dan ons overzicht van Meghan Markle’s beste momenten als Rachel Zane.

Suits seizoen 8

Wanneer komt Suits seizoen 9 op Netflix?

Na dit achtste deel zullen we wederom even geduld moeten hebben. Seizoen 9 is het laatste seizoen van de serie en is in Amerika al in z’n geheel uitgezonden. Er is echter nog niet bekend wanneer we de laatste 10 afleveringen (het slotseizoen heeft er ditmaal geen 16) op Netflix kunnen verwachten. Daarin zullen oude bekende gezichten de revue passeren én worden alle verhaallijnen afgerond.

Voor het zover is, kunnen we eerst nog genieten van deel 2 van Suits seizoen 8. Die staan vanaf vandaag eindelijk op Netflix. De serie heeft een IMDb-score van een 8.5. Ook deze afleveringen zullen vast en zeker aan dat hoge cijfer hebben bijgedragen.