Looks zijn verre van het aantrekkelijkst aan een man

Als je het hebt over korte verhoudingen, dan kunnen goede looks je enigszins helpen om een vrouw geïnteresseerd te krijgen. Maar onderzoek laat zien dat gedrag een veel grotere rol speelt als het gaat om een relatie op de lange termijn. Eigenlijk is dit ook niet zo gek natuurlijk. Want zeg nou eerlijk; wil je echt voor langere tijd lief en leed delen met iemand, omdat diegene eruit ziet als Prince Charming? Wij denken van niet. Het innerlijk maakt jou aantrekkelijk voor vrouwen. Tenminste, als je de wetenschap mag geloven.

aantrekkelijker voor vrouwen MAN MAN

Een goede dosis humor maakt je aantrekkelijk voor vrouwen

Zoals boven al staat vermeld, heeft het weinig zin om je armspieren te trainen om die leuke dame voor je te winnen. Wat echter wel heel goed schijnt te werken, is het trainen van haar lachspieren. Eigenlijk ook niet zo vreemd. Als je haar laat lachen, houdt dat in dat ze een open houding heeft tegenover jou. Ook is lachen met elkaar natuurlijk een van de leukste dingen om te doen. Als je dat vaak voor elkaar krijgt, is de kans op een innige band een stuk groter.

Honden zijn je beste vriend

Dit is een uitspraak die je vaak gehoord hebt. Maar misschien dat ‘wingman’ een titel is die beter past bij die vrolijke viervoeters. Onderzoek wijst namelijk uit dat het hebben van een hond de kans op een klik bij de eerste ontmoeting vergroot. Dat komt namelijk doordat honden sociale dieren zijn. Doordat ze vaak die interactie opzoeken met jou en je toekomstige partner, zal het ijs tussen jullie makkelijker worden gebroken. Maar dat is nog niet alles. Het blijkt namelijk ook dat relaties langer stand houden als er een hond in het spel zit. Geef je hond een flinke aai over z’n bol zodra je hem ziet, je zult hem nog nodig hebben.

Twijfel jij nog steeds aan een hond? Wij hebben genoeg redenen om een hond te nemen.

Risico’s nemen kent alleen maar voordelen

Je zou zeggen dat op safe spelen de beste optie is om je meisje voor je te winnen. Maar niets is minder waar. Het blijkt namelijk dat je eerder opvalt bij het andere geslacht als je meer risico’s neemt. Deze risico’s moeten wel genomen worden als het voor een goede zaak is. Anders heeft het geen aantrekkend effect. Als je niet het risico wilt lopen om te worden afgewezen, is het dus belangrijk dat je risico’s neemt. Wat verwarrend ook allemaal.

Goede daden geven je een goede kans

Een goedzak zijn loont. Misschien dat het door karma komt, of wellicht door het feit dat vriendelijk door het leven gaan wel zo fijn is voor de medemens. Het staat in ieder geval vast dat mannen en vrouwen het aantrekkelijk vinden als hun partner vrijgevig, aardig en sociaal is. Vrouwen vinden dit over het algemeen nog belangrijker dan mannen. Reden genoeg dus om je voortaan van je beste, meest vriendelijke kant te laten zien.

Draag de kleur van de liefde

Mocht jij toevallig al in het bezit zijn van bovenstaande attributen, maar laten vrouwen je nog steeds links liggen? Dan is er toch iets dat je kunt doen aan je uiterlijk om je kans te vergroten. Als je een grotere kans in de liefde wilt hebben is het verstandig om de kleur rood te dragen. Dit komt doordat je met deze kleur er beter uitziet, seksueel aantrekkelijker bent en een hogere status lijkt te hebben. Tijd dus, om je kledingkast aan te vullen.

 

Blijkbaar vergroot het dragen van de kleur rood je kans in de liefde. Maar er zijn op kledinggebied meer dingen die je kunt doen om aantrekkelijk voor vrouwen te worden. Met deze aantrekkelijke mannenkleding zullen dames eerder op je vallen.