6 Underground gaat over gerechtigheid

In 6 Underground wordt het verleden zorgvuldig uitgewist om zo de toekomst te kunnen veranderen. Dit gebeurt onder leiding van mastermind “One”, gespeeld door Ryan Reynolds. Hij stelt een team samen van uitblinkers in bepaalde expertises. Zo benadert hij een dokter, een spion en een huurmoordenaar om deel uit te maken van een tegenbeweging richting het onrecht in de maatschappij. One is van mening dat criminelen en misdadigers moeten worden aangepakt. Zij zullen de personen zijn die hier voor zullen zorgen.

Een team van die-hards

Bij het streven naar gerechtigheid is er één probleem: het team dat One samenstelt is machtig, rijk en berucht. Hierdoor kan het onder de radar opereren dus moeilijk worden. Om dit op te lossen zullen ze hun eigen dood in scène zetten. De titel van de film lijkt hiermee een zinspeling te zijn van een term uit Amerika. Daar is iemand die zich “six feet underground” bevindt, een overleden en begraven persoon. In het geval van 6 Underground, zullen de zes dus voornamelijk achter de schermen en dus ‘onder de grond’ hun missies volbrengen.

nieuwe film op netflix

Actiescènes in 6 Underground 

De missie die in de film centraal staat betekent voor 6 Underground voornamelijk één ding: een groot scala aan actiescènes. Zo wordt er gevochten, gerend, geschoten en geëxplodeerd in de actiefilm. De zes teamleden zetten zelfs groter geschud in blijkt uit de trailer. Daar komen snipers, helikopters en de grootste magneet ter wereld voorbij. Naast Ryan Reynolds kunnen we Dave Franco en Ben Hardy in actie zien. Michael Bay stuurt de cast aan. Met die special-effects en actiesequenties zit het in 6 Underground dus wel goed, want Bay regisseerde eerder de Transformers films.

Soortgelijke filmtips

Heb jij de film al uit en ben je op zoek naar een andere actiefilm, check dan de trailer van No Time To Die. Dit is de nieuwe James Bond film. Of check één van de films die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.