10 leuke binnen dates voor thuis

Met de onderstaande tien date plannen wordt daten in quarantaine toch stukken leuker. Doe inspiratie op en kies een favoriet:

Dineren bij kaarslicht

Trakteer je date thuis op een romantisch diner. Voordat ze komt moet alles al klaarstaan. Zet een romantisch muziekje op en schenk een lekker wijntje in. Maak niet een simpele magnetron maaltijd, maar probeer een speciaal gerecht voor haar te maken. Dan staat een succesvolle date niks in de weg. Dit is een perfecte date voor binnen.

Cocktails maken

Maak samen met je date een aantal cocktails. Het is een leuke activiteit voor twee. Zorg wel dat je van te voren een shaker, vergiet, en ijs in huis hebt. Daarnaast moet je zorgen dat je de belangrijke ingrediënten voor een cocktail hebt. Kies daarna je favoriete alcohol voor de basis van je cocktail zoals vodka, gin of tequila.

Maak de ultieme playlist

Waarschijnlijk doet dit je denken aan een tijd lang geleden, waar je nog een mixtape voor je geliefde maakte. Dat kan nog steeds, en is nu zelfs nog veel makkelijker. Stel bijvoorbeeld op Spotify de ultieme playlist samen voor je geliefde. Romantischer gaat het niet worden.

thuis daten binnen quarantaine

Speel een aantal bordspelletjes

Maak een avondje vrij om samen met je date een aantal leuke bordspelletjes te spelen. Pak er een fles wijn bij en je avond is compleet. Plezier gegarandeerd!

Spendeer een avond “in een ander land”

Maak er een thema avond van. Kijk een film die typerend is voor een bepaald land. Zorg daarnaast dat je bepaalde snacks van net land in huis hebt en maak er op deze manier een heerlijk avondje van.

Pas samen op een huisdier van een ander

Kijk hoe je samen voor een huisdier zorgt. Dit kan niet alleen leuk en gezellig zijn maar kan ook iets zeggen over het feit of er toekomst in jullie relatie zit. Het is een goede test om te kijken hoe jullie deze gezamenlijke verantwoordelijkheid op jullie nemen.

Samen koken

Probeer samen iets te koken wat jullie beiden nog nooit eerder gemaakt hebben. Zo kunnen er leuke taferelen ontstaan en kunnen jullie je band verbeteren. Zo draagt deze date voor binnen bij aan het versterken van jullie relatie.

Doe helemaal niets

Het gaat er vooral om dat jullie quality time met elkaar besteden. Wat jullie precies doen maakt dus eigenlijk niet zo veel uit. Zo kan je ook gewoon samen lekker een avondje op de bank hangen.

thuis niks doen

Film marathon

Ga samen zitten voor een film marathon waar je films bekijkt met een bepaald thema. Zo kan je kiezen om allemaal films van een bepaalde acteur of actrice te kijken of ga voor een film uit de lest van de beste romantische komedie films op Netflix. Ook kan je de website IMDb checken voor goede films en series,

Samen drank proeven

Koop een aantal verschillende soorten alcohol zoals een aantal wijnen, whisky’s of vodka. Doe er een paar crackers bij en ga een leuke avond tegemoet.