Liese Luwel valt op in Big Brother 2021

De 28-jarige Liese Luwel is misschien wel de knapste deelneemster van het nieuwe seizoen Big Brother. Liese komt uit het Belgische Limburg, nét over de grens van Nederland. Niet alleen heeft ze daardoor een opvallend accent, ook ziet ze er nog eens prachtig uit.

Liese is trouwens erg zenuwachtig over haar deelname bij Big Brother 2021: dat snappen wij maar al te goed. In het programma wordt Liese namelijk met zeven anderen opgesloten in een villa. Daarbij krijgen ze allemaal opdrachten én nemen ze (ongemakkelijk) TikToks met elkaar op. Hoe deze serie zal aflopen, is nog niet helemaal duidelijk.

Wat wel duidelijk is, is dat Liese Luwel één van de knapste dames in het huis is. Ze is niet alleen verpleegkundige, maar houdt er ook van om make-up looks te maken. Daardoor ziet ze er tijdens de eerste afleveringen al prachtig uit én heeft ze zichtbaar haar best gedaan op haar make-up. De eerste indruk van Liese zit bij de meeste kijkers wel goed.

Ze heeft er wel heel veel zin in, maar ziet wel op tegen één soort kandidaat: “Van die betweters, of mensen die anders doen dan ze zijn. Daar heb ik het wel moeilijk mee.” Of er échte betweters in het huis te vinden zijn, dat zullen we met de tijd leren. Wél weten we dat er een aantal dominante mannen in het huis te vinden zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2021 (@bigbrothernlbe)

Big Brother is in ons kikkerlandje wél gestopt, maar in een aantal landen is het programma al jaren op de buis. In totaal maakte 66 landen een navolging op de serie, dus John de Mol wist weer flink te cashen met één van zijn tv-formats. Overigens is dit niet het enige tv-concept dat wereldwijd bekend werd. Ook John de Mols The Voice Of Holland werd in veel landen overgenomen.

Helaas is het profiel van Liese momenteel privé gedurende de show. Maar een kleine zoektocht bracht ons toch bij de leuke onderstaande foto met haar zus. Enjoy!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lore Luwel (@loreluwel)