Krachtige én stijlvolle speaker

Hoe je het wendt of keert, geen enkel mannelijk huis kan zonder goed geluid. Het is dus van groot belang dat jij wat geld opzij legt voor een speaker. Ga niet voor een klein boxje die je wegstopt in de hoek, nee. Anno 2022 is het de bedoeling dat jij een krachtige speaker in huis haalt die ook nog eens goed aansluit op je interieur. Een speaker is veel meer dan een functionele must-have. Het wordt jouw ultieme pronkstuk.

speaker mannen interieur

Tip van de redactie: het high-end audiomerk KEF heeft onlangs de LSX II gelanceerd, een audiosysteem dat voldoet aan alle behoeftes in home-entertainment.

Maar waarom is dit dé speaker voor in huis? Daar gaan we. Het belangrijkste is de geluidskwaliteit, iets wat op plek #1 staat bij KEF. Het systeem bestaat uit een twee speaker box en brengt driedimensionaal geluid in jouw woning. Verder zijn de aansluitmogelijkheden verbeterd door de toevoeging van zowel HDMI als USB-C. Je kan het systeem – naast de verbinding middels Wi-Fi en Bluetooth – eenvoudig connecten met bijvoorbeeld je tv, laptop, platenspeler of telefoon.

KEF speakers mannelijk interieur gadgets

LSX II

KEF €1.499 Shop nu

Het design is minimalistisch, de stijl waar wij mannen van houden. Geen poespas, maar een eigentijds design, ontworpen door gerenommeerd ontwerper Michael Young. De LSX II set is verkrijgbaar in vijf verschillende afwerkingen. Bekijk de website van KEF voor prijzen en meer informatie.

Dranktafel + glazen

Een mooie, chique en stoere dranktafel. In de woonkamer kan dat een eyecatcher zijn. Wanneer jij visite over de vloer krijgt, of het nou je vrienden zijn of een date, ze zullen allemaal onder de indruk zijn van een stijlvolle dranktafel.

dranktafel

Dranktafel

Wijnrek €89,10 Shop nu

Een dranktafel biedt je de mogelijkheid om een verzameling te starten en deze ook echt te etaleren. Want laten we eerlijk zijn: als je er trots op bent, dan wil je het ook showen. Ook is het handig als je net lekker zit en zin hebt in een drankje, kan je zo bij de tafel om een mooi glas drank te pakken. Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan is er ook nog altijd de mogelijkheid om te gaan voor een wijnkoelkast. Dit is zonder twijfel een van de spullen waarmee jij in huis indruk maakt op een vrouw.

Grote, mannelijke plant

Zet je twijfels opzij en ga voor een grote kamerplant in de woonkamer. Zet de plant in een hoek neer en je woonkamer is gelijk een stuk sfeervoller. Het is niet alleen stijlvol, maar ook goed voor de luchtkwaliteit in huis. Planten maken de lucht in je huis zuiver en zorgen voor zuurstof. Twee redenen om een mooie grote plant in huis te nemen. Wil jij een stoere plant om die bromance wat sterker te maken? Ga dan voor een Codiaeum, Sansevieria of een Schefflera. Stuk voor stuk opvallende, mooie planten.

mannen planten

Ben je slecht in het verzorgen van planten? We feel you. Maar gelukkig hebben wij een handleiding voor je: zo houd jij je planten in leven.