1. Een wijnkoelkast en mooie wijnglazen

Voor een vrouw die een liefhebber is van wijn is het fijn om te zien dat ze dezelfde passie deelt met een man. Daarom is het plaatsen van een wijnkoelkast nog niet eens zo’n gek idee. Mocht je nou niet zo’n ontzettend grote wijnliefhebber zijn, dan zijn mooie wijnglazen ook een goede optie. Je zult ooit wel iemand over de vloer krijgen die houdt van een wijntje, dus wijnglazen heb je toch nodig. Om dan nog indruk te maken op een vrouw kun je het beste mooie kopen. Of allebei voor dubbel zoveel effect.

mooie wijnkoelkast goedkoop

Wijnkoelkast

Bol.com €199 Shop nu

2. Een grote kledingkast

De droom van een vrouw is om een gigantische kledingkast te hebben. Als jij er eentje hebt, brengt haar dat al een stapje dichterbij. Vrouwen houden van een man met een goede smaak qua kleding en van een man die veel keuze heeft. Je maakt nog een extra indruk als het ook nog een inloopkast is, de droom van elke vrouw. Zorg dan dat je kledingkast wel netjes is opgeruimd, anders knappen vrouwen daar ook weer op af.

3. Een grote inloopdouche

Hoe het kan weten we niet precies, maar een grote inloopdouche maakt erg veel indruk op een vrouw. Natuurlijk omdat er dan lekker veel ruimte is waarin zij hun gehele routine zouden kunnen uitvoeren. Maar er is natuurlijk ook genoeg ruimte om samen te kunnen douchen. Dit maakt simpelweg indruk op een vrouw, mits je deze schoon houdt natuurlijk.

mooie inloopdouche

4. Een nette bank

Vrouwen vinden het fijn als een man netjes is en dat moet bij binnenkomst al duidelijk zijn. Zoiets begint bij het interieur en voornamelijk bij de meubels in de woonkamer. Vrouwen vinden het verschrikkelijk als een man een ingezakte, uitgeleefde, lelijke bank in de woonkamer heeft staan. Zo eentje waarbij de afdruk van het achterwerk nog te zien is. Op het moment dat jij al een nette bank in je woonkamer hebt staan, zijn vrouwen al onder de indruk en gigantisch opgelucht.

5. Kaarsen

Een huis waar alleen een man in woont mist vaak wat decoratie. Vaak is zo’n huis heel simpel ingericht en heeft verder geen accessoires. Een vrouw is dan ook erg onder de indruk wanneer een huis er wel gezellig uitziet door middel van decoratie. Dit betekent niet dat een dame erop zitten te wachten om overal “live, laugh, love” en “home is where the heart is” te zien hangen. Als het alleen al begint bij een paar leuke kaarsen, het liefst nog met een geurtje eraan. Maakt een huis een stuk gezelliger en het ruikt ook nog eens lekker. Win-win!

kaarsen huis mannen

Kaarsen

Unrecorded €40 Shop nu

Mocht je ook een goede indruk willen maken voordat je de dame überhaupt mee naar huis neemt, dan hebben wij nog 5 tips waarmee je een goede eerste indruk zal maken op een vrouw.