Mia Khalifa heeft haar nieuwe baan gevonden

De 29-jarige Mia Khalifa op een nieuwe carrière voor de camera’s. Dit keer dus niet door uit de kleren te gaan, maar door ons mee te nemen op een culinaire reis. Dat zou best wel eens een gouden greep kunnen zijn. Gezien haar afkomst – ze is half Libanees – zitten we al hoopvol te wachten op haar kookkunsten. Mia gaat in ieder geval voortvarend aan de slag en wil graag haar eigen kookprogramma presenteren. Grote kans dat het haar gaat lukken, ze weet immers hoe ze mannen moet verleiden.

 

Ook al is ze nog altijd razend populair, haar carrière als in de volwassen filmindustrie duurde eigenlijk maar heel kort. Slechts drie maanden had ze nodig om de status van godin voor de camera te bereiken. Die populariteit had ook een keerzijde. Nadat ze haar bedkunsten liet filmen, bleek dat ze ook onder militanten een behoorlijke aanhang had. Die waren echter niet zo gecharmeerd van haar acteertalenten en stuurden haar doodsbedreigingen. Blijkbaar was dat een van de redenen voor Mia om het voor gezien te houden. Ook het salaris van Mia Khalifa bleek minder rooskleurig te zijn, voor haar films kreeg ze in totaal slechts 12.000 dollar betaald. Als je weet dat een high class escort dame een veelvoud daarvan verdient, dan is een carrière in de adult industrie wellicht minder aantrekkelijk.

Inmiddels heeft Mia de industrie dus de rug toegekeerd en is ze zelfs een petitie gestart om haar video’s offline te halen. Binnen enkele dagen had ze al enkele miljoenen handtekeningen verzameld. Erg veel effect had dat overigens niet, je kunt haar nog steeds in volle glorie online bewonderen. Inmiddels pakt ze haar kookhobby wel serieus aan. Zo toont ze op Instagram wat ze in huis heeft en dat blijkt niet verkeerd te zijn. Zo tovert ze zomaar een prachtige crême brûlée op tafel en weet ze ook raadt met een authentieke mezza. Vanaf nu is het dus chef Mia Khalifa!