Zen modus met het ligbed van de Action

Je ligt in totale zen modus, je voelt de heerlijke bries door je haren waaien, terwijl je geniet van je favoriete cocktail. En die vervelende zon? Geen probleem, want dit zwevende ligbed met ingebouwde parasol van de Action houdt je cool en beschermd. Het is als loungen in je eigen vip-ruimte, maar dan zonder dat je de hoofdprijs betaalt.

 

Altijd schaduw en geen nekpijn

Dit ligbed van de Action is dé must-have van deze zomer. Je hoeft je ligbed nooit te verplaatsen om de perfecte schaduwplek te vinden. Deze ingebouwde parasol heeft letterlijk je rug. Je kunt nu ongestoord genieten van je siësta zonder je zorgen te maken over verbranding. Plus puntje: het zachte katoenen kussen maakt het loungen nog aangenamer. Gooi dat samen met het zwevende ontwerp en je zou bijna vergeten dat je niet op een luxe resort bent. En nekpijn dat kan je hierdoor ook overslaan.

zwevend ligbed action goedkoop

Relaxen in stijl

Dit ligbed is niet alleen comfortabel, het is ook nog eens stijlvol. Met zijn strakke zwarte frame en moderne uitstraling voegt het een vleugje klasse toe aan je buitenruimte. En het beste van alles? Het is oersterk, met een draagkracht van 100 kg. Pak er een drankje bij en kom volledig tot rust. Dit zal sowieso jouw favoriete plek in de tuin of balkon worden.

Wat heb je nodig? Twee linkerhanden

Daarnaast is het ligbed erg makkelijk te monteren, dus je hebt geen ingenieursdiploma nodig om het op te zetten. Zelfs met twee linkerhanden krijg je dit nog voor elkaar. Gewoon uitpakken, in elkaar zetten, en voor je het weet zweef je weg naar de ultieme chillplek.  Dus upgrade je zomerse lounge set met het zwevende ligbed van de Action en geniet deze zomer volop!

Wil je helemaal over de top gaan deze zomer? Buitenbioscoop te koop bij de Action: handige beamer + opblaasbaar projectiescherm.